.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 81

Тема: Свирки...

Повече от фен Аватара на elizabethg

Свирки...

Какво мислите за свирките?ЗА или ПРОТИВ сте?Ако си имате сериозен приятел,когото много обичате,бихте ли му правили свирки

Фен
    Град
    Плевен
    Свирки правят обикновено и момичетата които са се запознали с теб преди 5 минути.Да не говорим за обич.
    Веднъж нямам нищо,а друг път ми е прекалено много.

sdw@abv.bg

Мега фен
    Град
    <3
    Обич обич обич
    Не ми е най-любимото, не казвам, че не ми харесва, но ако обичаш човека до теб, защо да не му доставиш това удоволствие?
    По-скоро се учудвам на теЗ, които твърдят, че е нещо унизително/гнусно/етц.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Обич обич обич
    Не ми е най-любимото, не казвам, че не ми харесва, но ако обичаш човека до теб, защо да не му доставиш това удоволствие?

и аз съм на абсолютно същото мнение
    а пък и ако очакваш да те лиже/да те задоволява по друг начин, който ти харесва -> и той ще очаква нещо в тоя дух от теб..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на djipsito
    На мен много ми харесва. Ако сме се харесали с някой и стигаме до леглото, няма да чакам да го заобичам, че да му направя кефа. Не е като да си лягам с вчерашни примерно, че да не го правя.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    а пък и ако очакваш да те лиже/да те задоволява по друг начин, който ти харесва -> и той ще очаква нещо в тоя дух от теб..
    На мен ей това не ми е понятно. "Дай, за да получиш" принципа няма място в моето легло. Остава и сметка да му водя - колко свирки съм му правила, докато съм била в цикъл (примерно) и с колко олихвяване трябва да ми се издължи.

Правя орална на приятеля ми защото ми е приятно да му доставям удоволствие. Правих му е преди нещата помежду ни да станат сериозни.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    На мен ей това не ми е понятно. "Дай, за да получиш" принципа няма място в моето легло. Остава и сметка да му водя - колко свирки съм му правила, докато съм била в цикъл (примерно) и с колко олихвяване трябва да ми се издължи.

Правя орална на приятеля ми защото ми е приятно да му доставям удоволствие. Правих му е преди нещата помежду ни да станат сериозни.
    Да не говорим, че едно момче иска да си мисли, че момичето наистина го желае по такъв начин, да не кажа, че това може би е най-възбуждащото в цялото действие. А симулирането винаги си личи.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Обич обич обич
    +1 И аз така мисля.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Ако сме се харесали с някой и стигаме до леглото, няма да чакам да го заобичам, че да му направя кефа.
    Да.

Тая тема не е ли дъвкана милион пъти?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Да, милион пъти е дъвкана и едни , и също хорица си пишем
    Съгласна съм с джипсито!
    maDamn

Абе така е, ама не може само единия да дава, все очаква и да получи в замяна, нали.. Да не се лъжем. Не става въпрос да държиш сметка или да вадиш кантара кой/колко/кога/за колко време...

Първия ми никога не ми правеше орална, аз на него да. Не ми е било проблем, както казах, приятно ми е, харесва ми да доставям удоволствие, а не бях преритала да ме лиже. Да, ама след няколко месеца ми стана любопитно и споделих с него, а той ме отряза. Каза, че тва било за мъжете, които не можели да си използват пишката като хората (!?) Кажи не искам и толкова, в смисъл не е сложно, разбран човек съм. Тъпи правежи, щото и аз мога да кажа, че мацките, които правят свирки не могат да задоволят парта само с чукане...

Едит: тва е за коментарите по-горе ;д
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Първият ти е бил говедо.

И не, аз не очаквам да ми връща "услугата" след като му направя свирка. Често се е случвало и да го дръпна когато сам тръгне да ме лиже след като съм му правила орална. Не смятам, че ми е длъжен с нещо само поради факта, че съм искала да му направя кефа. Ако ще ми прави орална нека да е защото е проявил желание, а не защото се е почувствал задължен.

Така е, ама като ти се прииска, защо да не си кажеш желанието на глас ? Че не е длъжен, не е. Не можеш да му опреш пистолет в главата, ама и не е много приятно да ти се правят. Не знам, аз така го разбирам. За въпросния, добре, отказал ми е, не съм тропала с крак, нито съм настоявала, ама чак пък толкова. Знам, че тва е нещо много конкретно и не обхваща всички, ама има и такива говеда, както го нарече ти. И то от двата пола.

Като искам казвам, той като иска казва. Ама варианта "Аз ти направих, за да ми направиш и ти" ми звучи като "Аз се прежалих, сега е твой ред". Ако ще ме лиже само, за да си изпроси по този начин свирка, по-добре да пропуснем. Предпочитам да ми заяви директно "Искам свирка", отколкото да си прави тънки сметки.

Супер фен Аватара на cyclops
    Аз обичам да правя. Обожавам да гледам как изпитва удоволствие от това. И не само. Просто обичам да го правя, обичам да се усъвършенствам всеки път. Да видя точно кое му доставя най-много удоволствие. Да го гледам в очите докато трепери от удоволствие. Просто уникално!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението

И аз това щях да кажа, но ме мързеше.
    +1
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Не разбирам хората, които делят секса на вагинален, анален, орален и тн. Сексът е преживяване и е чудесно, когато е разнообразно. Така се насища с най-различни емоции, сетивата възприемат най-разнообразни усещания и е по-цялостно преживяването. Това да се чукаш с някого, а да мрънкаш да му направиш свирка, е като да му покажеш само едната си гърда, вместо да махнеш блузата, 'щото днеска толко е заслужил...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    Не разбирам хората, които делят секса на вагинален, анален, орален и тн. Сексът е преживяване и е чудесно, когато е разнообразно. Така се насища с най-различни емоции, сетивата възприемат най-разнообразни усещания и е по-цялостно преживяването. Това да се чукаш с някого, а да мрънкаш да му направиш свирка, е като да му покажеш само едната си гърда, вместо да махнеш блузата, 'щото днеска толко е заслужил...
    Ахахахахахаха, няма такъв пример просто (rofl)
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Не ми е особено приятно да го правя, но го правя понеже обичам приятелят си, и искам да му доставя това удоволствие. Тоест всичко е продиктувано от любовта, обичам някой правя всичко за него и в секса, не го обичам, гледам само себе си и съм егоист в леглото.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Брех, тва набор 96 са много напреднали.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Абе така е, ама не може само единия да дава, все очаква и да получи в замяна, нали.. Да не се лъжем. Не става въпрос да държиш сметка или да вадиш кантара кой/колко/кога/за колко време...

Първия ми никога не ми правеше орална, аз на него да. Не ми е било проблем, както казах, приятно ми е, харесва ми да доставям удоволствие, а не бях преритала да ме лиже. Да, ама след няколко месеца ми стана любопитно и споделих с него, а той ме отряза. Каза, че тва било за мъжете, които не можели да си използват пишката като хората (!?) Кажи не искам и толкова, в смисъл не е сложно, разбран човек съм. Тъпи правежи, щото и аз мога да кажа, че мацките, които правят свирки не могат да задоволят парта само с чукане...

Едит: тва е за коментарите по-горе ;д

пф, твоя човек не е добре. (Говоря за това, което е казал.)
    Иначе никога не съм искала в замяна нищо...
    4XCOKИ

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    и аз съм на абсолютно същото мнение
    (10 bukvi)
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мен ме кефи да правя свирки, за мен това е част от прелюдията към секса. И не мисля, че е нужно да обичаш някого за да му правиш френска, нужно е той да връща жеста.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не е задължително да връща жестна, нищо в секса не е задължително и не трябва да се прави по задължение , а по желание. Правя , никога не ми е било проблем , просто ми харесва да доставям удоволствие на партньора си. Да хубаво и той да се грижи орално за мен,ама няма да приритам ,ако не го направи. Пък и никъде не е казано ,че трябва да е танто за кукуригу. Когато не е очаквано е още по-хубаво!
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от cyclops Виж мнението
    Аз обичам да правя. Обожавам да гледам как изпитва удоволствие от това. И не само. Просто обичам да го правя, обичам да се усъвършенствам всеки път. Да видя точно кое му доставя най-много удоволствие. Да го гледам в очите докато трепери от удоволствие. Просто уникално!
    Напълно споделям мнението ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си