Здравей, аз имам връзка от 2 години и 5 месеца и съм съгласна с Димитър - при по-длга връзка винаги се получават моменти на приливи и отливи. В един момент започва да става еднообразно и дори леко скучно, в друг е невроятно. Въпросът е, че ако човека до теб ти дава всичко и в несексуално отношение - разговори, съвети, подкрепа и въобще ако ти е прятно с него и извън леглото, винаги можеш да измислиш нещо, което да съживи сексуалния ви живот. Ако имаш желание да си с него, нещата се подреждат от само себе си. Освен това има страшно много начини да внесете разнообразие и това не включва изневяра.
Оносно това всяка вечер да правиш секс с един и същи човек не мога да си го прадставя просто защото не мога да си представя да правя секс абсолютно всяка вечер Пък и е известно, че след продължителен сух период желанието се засилва многократно.
GreenFairy Здравей, аз имам връзка от 2 години и 5 месеца и съм съгласна с Димитър - при по-длга връзка винаги се получават моменти на приливи и отливи. В един момент започва да става еднообразно и дори леко скучно, в друг е невроятно. Въпросът е, че ако човека до теб ти дава всичко и в несексуално отношение - разговори, съвети, подкрепа и въобще ако ти е прятно с него и извън леглото, винаги можеш да измислиш нещо, което да съживи сексуалния ви живот. Ако имаш желание да си с него, нещата се подреждат от само себе си. Освен това има страшно много начини да внесете разнообразие и това не включва изневяра.
напълно съм съгласна !!!
Последно редактирано от lylyyy : 02-23-2012 на 10:21