.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Фен Аватара на BohemianRhapsody
    Град
    В мазето

Ще си изкашлям сърцето...

Добре, хора, от четири дни кашлям и искам съвет и да споделя...
    Значи първият ден стана внезапно, от нищото. Просто започнах да кашлям силно и болезнено. Но поне не беше често...
    И продължи така още около два дни.
    От вчера през нощта/сутринта на всяко изречение, което кажа кашлям все едно имам туберколоза, но без кръв.
    Много е болезнено, точно все едно ще си изкашлям сърцето, болят ме дробовете и всякаш цялата дихателна система, както и корема (всичко това, само, когато кашлям), и все едно някой е търкал със шкурка гърлото ми.
    Нямам други симптоми, освен може би отпадналост, сънливост и лека замаяност.
    Взех Солволан (май така се казва) и пих АЦЦ, но не ми действа особено много.
    Знам, че е рано да мисля, че е нещо сериозно, но до сега никога не е било така.
    Как да се оправя?

А личният ми живот е много...Интересен.
    Бях написа мнооооого, но мисля, че после ще съжалявам, ако ви разкажа.
    Поглъщам евтиния сандвич с питателност на куп лайна.И знам пропаднал съм отдавна, пропаднал съм, но к'во от т'ва!Нима светът не е пропаднал,нима не е ръждив дъжда?А който иска да се радва - аз нямам зъби, но ръмжa...

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Биопарокс инхалатор ми е помагал в такива ситуации. Иначе звучи като за лекар.

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Ако е толкова сериозно, колкото го описваш, отиди верно на лекар.

Пуши по-малко, ако можеш не пуши, отнася се и за коз т'ва

За лекар е майтап няма. Последния път като кашлях като пенсионер и имах симптоми като твоите , се озовах с бронхо пневмония в болницата. Добре ,че едностранна ,че при двустранна на легло(смъртно)!Разминах се с инжекции в бедрата От тогава спрях цигарите(3години) , иначе цаца си бухам и не е проблем.
    Последно редактирано от NightGuardian : 02-16-2012 на 00:18

Мега фен Аватара на Mi6inka
    и аз съм така, ама за ся я карам на самолечение и сякаш почна да поутихва. Всъщност бухам много още, ама поне вече не ме боли като кашлям. Беше като при теб ама аз 2 дена и температура дигах. Ебала съм го.

Banned Супер фен
    Бааа, изплашихте ме с тия смъртни легла... Не само вие, де. Днес баба ми каза, че когато в началото на туберколозата е имала, като моите симптоми, а майка ми каза, че ще заспя и няма да се събудя (цитирам).

Вече ме боли, като се натисна съвсем леко между гърдите, но няколко сантиметра по-надолу, храчките ми от жълти станаха кафеви и вече прекалено ме боли, че да кашлям, но взех Суметролим, още АЦЦ, Панадол, пуших една липа и си ангажирах вниманието върху чувства и етц. дамски неща. Та, се чувствам по-добре.
    Надявам се да ми мине. Пих светла бира днес, 330 мл., за да не си вредя.

Мисля, че знам кога съм се разболяла. Има един чифут в училище, Зенит се казва и той се съблича по тениска и отваря прозореца, за да докаже, че мургавите хора са най-тъпи, явно. Та, мисля, че училището и тъпите ми съученици ме разболяха.

Иначе вече мога да пуша нормално.

Мисля, че до ден-два ще се оправя, ако ли не - чичо доктор тря'а да ме оправи.
    Всъщност доктор Пенка, но така не звучи толкова яко.

Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Бааа, изплашихте ме с тия смъртни легла... Не само вие, де. Днес баба ми каза, че когато в началото на туберколозата е имала, като моите симптоми, а майка ми каза, че ще заспя и няма да се събудя (цитирам).

Вече ме боли, като се натисна съвсем леко между гърдите, но няколко сантиметра по-надолу, храчките ми от жълти станаха кафеви и вече прекалено ме боли, че да кашлям, но взех Суметролим, още АЦЦ, Панадол, пуших една липа и си ангажирах вниманието върху чувства и етц. дамски неща. Та, се чувствам по-добре.
    Надявам се да ми мине. Пих светла бира днес, 330 мл., за да не си вредя.

Мисля, че знам кога съм се разболяла. Има един чифут в училище, Зенит се казва и той се съблича по тениска и отваря прозореца, за да докаже, че мургавите хора са най-тъпи, явно. Та, мисля, че училището и тъпите ми съученици ме разболяха.

Иначе вече мога да пуша нормално.

Мисля, че до ден-два ще се оправя, ако ли не - чичо доктор тря'а да ме оправи.
    Всъщност доктор Пенка, но така не звучи толкова яко.

За тебе оправия няма......

Banned Супер фен
    Глупости, бе Мише, много си ми е хубаво, не се оплаквам. Даже напротив - казвам,че се оправям.
    Много си е хубаво...

Град
    Аахен
    Има един чифут в училище, Зенит се казва и той се съблича по тениска и отваря прозореца, за да докаже, че мургавите хора са най-тъпи, явно. Та, мисля, че училището и тъпите ми съученици ме разболяха.
    Не вярвай в глупостите за настиване от студ или отворени прозорци... дори като отваря прозореца ви предпазва от разболяване и ще го оцените като спрете да вярвате в глупостите на бабите ви.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Не вярвай в глупостите за настиване от студ или отворени прозорци... дори като отваря прозореца ви предпазва от разболяване и ще го оцените като спрете да вярвате в глупостите на бабите ви.
    Е, ама, секси, аз си бях болнава и преди това, но нямах туберколозна кашлица, кафяви храчки и етц. готени неща преди да отида на училище.
    Иначе една зима (по-миналата МАЙ) си живях със счупен джам на стаята и не съм се разболявала.
    А миналата година си прекарвах времето у един човек, чиито прозорци не се затваряха и си пускаше топло два пъти в седмицата - пак не се разболях.
    Просто, като съм си предразположена към разболяване/настинка и ме подуха малко няма как да не се разболея...
    На бас, че ако си бях седяла на топло и пиех чайове с котките сега нямаше да съм в такова положение.
    Можеше да убия симптомите в зародиш, ама се жертвах в името на образованието....

Град
    Аахен
    Не е задължително да е било подухването. Замисли се, че това, че се е случило по същото време, може и да е съвпадение.

Аз се събудих !

Преди един месец кашлях като ненормална, аптекарката ми препоръча един сироп за кашлица Мукоплант на д-р Тайс ( без рецепта е) Супер много ми помогна, неисках наште да ме усетят и да ме врънкат за доктор.Отървах кожата де, както се появи така и изчезна
    Nothing Last Forever

Верно най-добре отиди на лекар, трябва да се ходи на лекар дори за малки неща, защото не се знае кое какво е.
    за да докаже, че мургавите хора са най-тъпи
    АВЕ ЕЙ!
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Виждам рационална мисъл във форума! <333
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си