- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за BDSM(приключенията)?
Епа то секс ли е, ако нема кръвища.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
И аз си падам по БДСМ.Обичам да съм роб.
Обичам да е груб, да ме прави какво си ще, да ме подчинява и в известна степен да ме унижава.
На мен лично не ми харесва, а и на мойто момче 100% ще му е някво неудобно и awkward да стои и да ме шиба с някъв камшикАма за всеки влак си има пътници.
здравейте. родих преди една година и оттогава насам сексуалните ми желания много се промениха. либидито ми страшно се покачи. за съжаление нямам партьор и направо си полудявам. от време на време ми се случва да правя секс със стар "любовник" но той не е склонен да прави малките нещаица, за които му казвам. Властен е и обожавам това качество в мъжа. дава напъствия, кога как да се завъртя, също ми харесва. но искам да е малко по-груб, да ме стиска силно за зърната.. имам нужда от болка, не много силна, като в садомазохизъм чак, но.. исках да взема някои играчки, като щипчици за зърната, но той категорично каза да забравя.. толква ли са страшни тези желания и нужди в жената? по природа съм срамежлива и трудно се отпускам и винаги имам нужда от напътсвия какво да правя, но е за да мога да доставя най-много удоволствие..не знам как да се запозная с нормален, светен човек, който има леки наклоностти към тези неща, за неангажираща връзка, но да мога да му имам доверие..
Зависи колко активен социален живот водиш (едва ли е много активен, щом си с малко бебе). Принципно може да го срещнеш навсякъде, дори и в Интернет. Постарай се да го опознаеш, преди да му разкриеш желанията си.
Welcome to the Jungle...
да, не водя много соц. живот, а и по природа съм свита и срамежлива, чак се чудя от къде идват тези неприлични желания. не умея да участвам в разговори, не защото нямам никаква обща култура.. трудно общувам, а така мисията става невъзможнаблагодаря за отговора DarkTemplar
Както се казва - тихите води са най-дълбоки.Явно трябва да намериш някой, който да те предразположи да разкриеш себе си и желанията си. Не е невъзможна мисия.
Моля.
Welcome to the Jungle...
съгласна съм, но изникват ред други въпроси, които не са за този форум, но "проблема" никога не е изолиран, а зависи от много фактори. Благодаря
Здравей!...
За някои това може да не е нормално,но за мен това да си подчинен и роб не е само скрита фантазия, която не съм реализирал. То е станало част от моята личност, която по разбираеми причини не мога да покажа явно пред близки, познати... Но тук, в нета човек е повече свободен да изрази себе си.
Относно ролевите игри при които робът изпълнява заповедите на господарката си, бива връзван, носи нашийник и повод, подчинява се на господарката си като куче... това не би ме притеснявало. Не смятам за унизително да бъда хранен или поен от кучешка паничка. По-голям съм от теб като възраст, но все така непорасъл... Писал съм и стихове на тема фемдом - женска доминация. Копнея да намеря господарката си и дори това да се смята за перверзия... все едно: животът е празен, ако не си изпълнил мечтата си... А и една такава връзка между Жената-собственик и нейният подчинен е много силна, емоционална. Робът не е ощетен и ограбен: дори напротив, господарката му го обогатява душевно, пренасяйки своя свят, мисли, емоции върху него; той е близо до нея и в същото време не я докосва, не и по начин, който му е забранен от нея. Тя е едновременно и бог, и разпоредител с неговата беззащитност, възползва се , принуждава го да работи в нейна полза, но и пренася хармония и стабилност в света му.
Не зная дали ще ме разбереш. Четейки коментарите ти: по-скоро да...
Надявам се, въпреки че съобщението ми идва с огромно закъснение, все пак да прочетеш тези редове.
Ще ми е приятно да се запознаем чрез фейсбук, скайп... а защо не и лично.
... И ти желая късмет, успехи, много щастие!...
Колкото и клиширано, но вярно![]()
обогатих си речника. то страп-он, то фемдом... цяла наука
не знам що за човек трябва да си, за да ти харесва да те доминират толкова дори унижават.
'ма разни хора, разни идеали е казАл бат' Алеко
Не съм фен, това един от двамата партнъори да играе доминираща роля може да е възбуждащо понякога, но иначе не ме кефят белезници, камшици, каишки и подобни глупости.![]()