- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво може да значи това? :D
Има 1 момиче което харесвам.Пиша си с нея по скайп в 1 даскало сме държи се много добре с мен.Обаче преди незнам колко време като я питах какво прави ми каза, че чака 1 идиот да се сети за нея![]()
![]()
аз не знам какво да мисля.Или е намеквала нещо аз да направя или си харесва друго момче.Много ще съм ви благодарен ако ми кажете какво може да е имало предвид момичето
![]()
Всичко. От "Чакам едно момче да звънне/пише/дойде" до "Айде бе, до кога ще те чакам да направиш първата крачка".
Според мен е било първото.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Да много е вероятно, но съм и виждал на няколко пъти да общува с 1 момче.За това се разколебавам.
И какво като общува с други момчета? Даже да те харесва, това не означава, че трябва да прекрати всякакви контакти с противоположния пол.
Еми да ама така като гледам отстрани по така се държаха 1 с друг![]()
А аз смятам, чисто хипотетично, че ако иска да ти намекне нещо - значи момичето не си струва. Едно момиче не трябва да постъпва така, мен би ме отблъснало. И просто тя не си срува, дори и да схващам намека.
Абсолютно не, но жената е създадена да бъде нежна и преди всичко деликатна. Бъркаш освободеността с нахалността.
Начини едно момиче да покаже чувствата си - бол. Но директното признание, или в случая - просташки намек (ако приемем, че е такъв) - това не ми допада и би ме отблъснало.
Някакси искам да намекна, че ако това момиче наистина харесва дадения човек, не би изпраскала "чакам един идиот да се сети за мен"
Кое за теб е просташки намек и къде в случая забелязваш такъв?
Еми може би няма опит в тея неща и се е чудила кво да каже.. и тва е вариант![]()
Нима ще отречеш, че любовта е интимно чувство и когато то е силно - би се изразило доста по-вътрешно?
Такова изказване, каквото е горното, е признак за повърхностни усещания. Един истински влюбен не би го казал. Друг е въпроса дали говорим тук за истинско влюбване или случай от типа "искам да имам гадже"
И пак натъртвам, че говоря хипотетично, в случай, че изказването има такъв смисъл!
Ама в тая тема не тряа да спорите а да ми давате съвети..... :Д
Съвет:
Попитай се дали я харесваш и ти. Ако отговорът е Да - действай. Ако отговорът е Не - попитай я тя какво мисли/усеща/чувства.
За каква любов говориш, бе човек? Те са хлапета, които се харесват (или поне момченцето харесва момиченцето, за момиченцето не сме сигурни). Не става въпрос за възвишено изразяване на дълбоки чувства, а за непохватни намеци за наченки на влюбване.
Да не е като да не мога да спя или да си мисля само за нея обачи ми е много симпатична.
Да и аз не съм фен на директните работи щото съм лееко срамежлив, пък и много ме е страх от отказ(питай ме що...)
А, редовния проблем. Мога оттук нататък да ти говоря само клишета, изтъркани съвети и изрази. Но понякога помагат.
Щом ти е симпатична, а ти си лееееко срамежлив (а не много) - търси повече моменти, в които да сте само двамата. Пишете си повече, кани я да излизате. В един момент смятам, че нещата стават естествено. Но все пак - търси физическа близост, показвай и, пък даже и казвай, че значи нещо за теб. И в някой момент може и нещо "по-така" да направиш - разбираш ме, нали?![]()
да обаче аз не излизам с нея само по скайп и в училище общуваме![]()
Ами покани я да излезете.
Еми като искаш нещо повече, направи нещо повече. Ако само си початвате в скайп, някой ще я гепи през това време, ще я натисне пред блока и ти ще разбереш 5 дена по-късно като ги видиш да се разхождат за ръце по коридора. Почнете да излизате само двамата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Моето поколение е такова, че ако я поканя да излезем все едно ще кажа искаш ли да станем гаджета..... тва е проблема.