- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво може да значи това? :D
От поколението е. То е революционно за последните няколко хилядолетия.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
еми знамза това не е вариант
![]()
...то други ползотворни просто няма,авторе :/
пък и това какво щяла да си помисли не е нещо на 100% предвидимо
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Имаше едно забавно сравнение в една книга, какво казваме мъжете и какво чуват жените. Нещо от сорта на:
Хайде на кафе? - Искаш ли хуй?
Ела в нас да гледаме филм. - Искаш ли хуй?
т.н.
Както и да е, това в кръга на шегата. Стига да си изиграеш правилно картите, момичето ще очаква да я поканиш на среща. Да не очакваш да й го мушнеш и още да си криете намеренията един от друг? Идеята е да телеграфираш смесени сигнали, не никакви сигнали.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
![]()
![]()
и все пак искам още съвети да чуя !!!
Откога "новото" поколение започна да общува само по интернет и да се среща единствено, за да се обвърже или да го "мушне", както се изрази един преди мен? Стига глупости, просто се разкарвайте, след училище ходете заедно, изпращай я. Пък и може да я поканиш да излезете за нещо... за някакъв концерт, кино, събитие, каквото ти дойде на ума.
Какво означава "Твоето поколение", аз съм с 3 години по-малко млад от теб
Еми за да разбереш дали наистина е с друг или нещо подобно трябва да и споделяш и да й спечелиш доверието така ще разбереш всичко от което имаш нужда!Просто продължавайте да си пишете и всичко ще си дойде по местата![]()
Според мен е имала теб предвид много ясно.Не е правилно,но много момичета (и аз) чакат момчето да направи първата стъпкаОпитай се и ти да намекнеш нещо за да си сигурен
![]()
Или пишеш щото те сърбят пръстите, или наистина не се замисляш особено. Я ми кажи, ти с потенциалните си гаджета колко споделяш, с момчетата приятели колко си споделяш и с приятелките колко си споделяш. Да върви и да се пробва, после ще си приказват за живота от А до Я. Ще разбере дали има друг, ако го отреже.
Ооооооооооооооооооооооооо Чачо. Ти си буден!
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Днеска забраих да бачкам, та пак наваксвам по нощите.