.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Revlon Mitchum

Супер фен Аватара на bloodymirror

Revlon Mitchum

Доста го хвалят,някой ползвал ли е женските им дезодоранти,рол они или стикове и какви са му отзивите?

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    рол она е добър, ама на мен ми мирише гадничко малко
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на bloodymirror
    A попринцип от коя марка дезодорант/рол-он или стик си най-доволна? Че аз съм ползвала Фа,Рексона,Лейди Спеед Стик и някак си като че ли не намирам кой знае каква разлика,но никое от тях не ми спираше изпотяването..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    в момента редувам едно лилаво на фа /рол он/ (ама съм му махнала лепенките и не мога да ти кажа какво е точно, бяло с лилава капачка) с дезодорант на гарние http://www.pinkmelon.de/wp-content/u...si_teaser1.jpg
    ей такъв
    и съм доста доволна..хубаво е да се редуват, защото инак кожата привиква и е нормално ако си го ползвала по-продължително време да спира да действа
    също бях доста доволна от това (http://3.bp.blogspot.com/_ui1mQhMYsY...xonaMarios.jpg) но беше лимитид и не знам дали го има още :/
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Използвах стикчетата доста дълго време и от всички бях доволна, това с аромат на водна лилия мирише най-добре.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си