.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Как да постъпя ?

Здравейте, ще бъда кратък.
    Много харесвам едно момиче. Кофти е, че сме в един клас, но това не ме спира. По принцип сме в една компания. Аз я попитах "искаш ли някой път да излезнем?" и тя ми отвърна "ще видим... ;дд". Тълкувам го като 'да' ? Щяхме още тази вечер да излезнем, но тя не можеше и каза, че ще видим кога и ще излезнем. Пише си с мене. В училище ни се засичат погледите и т.н. Не съм сигурен дали тя ме харесва, защото е много притеснителна. Таа, вчера я попитах дали иска да излезнеме, но тя отвърна, че не иска, защото й било лошо. Не знам дали е разбрала, че искам да излезнем само аз и тя - среща ? Мисля, че достатъчно ясно съм се изразил, щом сме компания и почти всеки ден сме компанията навън. Не знам да ме разкара ли се опитва или ? Може и наистина да й е било лошо. Не знам вече дали да говоря с нея или да изчакам да ми каже да излезнем, но минаха няколко дни вече... ? Смятам да говоря с нея, да я питам как е разбрала въпроса ми и така ? Правилно ли е ? Как да постъпя?
    п.п. на 15 съм, тя на 14, скоро 15.

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    ми изчакай малко, както казваш може наистина да й е било лошо.
    Щом е казала 'ще видим... ;дд' значи ще излезе с теб. Може би е от по- срамежливите.

Супер фен Аватара на paradosou
    Пробвай още 1-2 пъти и ако пак има същия резултат нещата са ясни.

Супер фен Аватара на Glamour92
    По-скоро не и се занимава...Ако е твърде деликатна,за да те отреже директно,ще си протака така до безкрай.По тоя начин не гори мостовете между вас и си оставя някаква вратичка за в бъдеще да започнете нещо,но сега едва ли и е до това .
    Или не ти дава категоричен отговор,тъй като не иска да си разваляте отношенията след един такъв отказ-все пак сте в една компания и ще и е кофти като ти гледа стъжнената физиономия след това.
    И все пак остава и мааалката вероятност тя просто да се притеснява да започне връзка...Тя всъщност има ли някакъв опит с тези неща?
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Всъщност не съм сигурен. Мисля, че няма. Поне не съм разбирал да има.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си