.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

пускат ли непълнолетни в нощни дискотеки

става въпрос за 16/17 годишни с придружител .Cпомням си че преди 2 години имаше закон да не се пускат непълнолетни по места където се пуши и понеже по доста кафета и то по Витошка този закон не се спазва се чудех дали е такова и положението по нощните.Ако някой е ходил и е под 18 да ми обясни как точно стоят нещата и дали изобщо този закон е още в сила

Мега фен Аватара на Chacho
    Закона е в сила и в повечето нощни заведения проверяват на входа за лична карта.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Законът си е в сила. Друг е въпросът в кои заведения се спазва.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Въпросът е, че тук при нас не се спазва в повечето.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Мен ме пускат,пък не знам :Д Ама и аз имам 1 месец до 18,така че ми е все едно
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka Виж мнението
    Мен ме пускат,пък не знам :Д Ама и аз имам 1 месец до 18,така че ми е все едно
    Ти имаш и големи... очи, което в случая играе голяма роля.
    Welcome to the Jungle...

Епа ако си момиче 99 процента те пускат, просто трябва да вземеш някоя лична карта на твоя приятелка, с която си приличате поне малко и минаваш Иначе за тоя закон изобщо си нямам на идея дали важи в дискотеките и дали тъпите охрани го знаят :d

Мега фен Аватара на machoka
    "Тъпите" охрани забрави да те пуснат в софийска дискотека след 22:00, ако ще очите ти да са 100 кубикови. Само с майка/баща, вече не знам дали и брат/сестра става. За братовчеди и други съседи пък да не говорим.

Пускат, стига да знаеш как става номера, мога да ти кажа няколко ако исакаш да осъдят ваще

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    "Тъпите" охрани забрави да те пуснат в софийска дискотека след 22:00, ако ще очите ти да са 100 кубикови. Само с майка/баща, вече не знам дали и брат/сестра става. За братовчеди и други съседи пък да не говорим.
    И аз тва съм забелязал.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен
    Град
    Благоевград
    В някои заведения и дискотеки пускат, но ако има една проверка айде глоба за заведението и родителите. Иначе с придружител пускат.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си