.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    А за кво трябва да им казвате изобщо ? Аз направо си се драсках и не ми пукаше

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Това беше една от доста грандиозните тъпотии, които съм прочел в тоя форум в последно време...
    Я преди да напиша следващото нещо...кажи какво имаше предвид с подчертаното? : ))
    +1 Подкрепям с две ръце. Какво означава това "все пак са от времето на Тодор Живков"? Ти чуваш ли се какви ги дрънкаш. Ебати.

Наще са ОК с всичко, което реша да правя. В момента съм се зарибила по растите и пиерсингите, за tattoo още не съм мислилa.

Еми твърдо против ,,, мислят че само затворниците имат татуировки ,, с една дума консервативни и ограничени !

Супер фен Аватара на sarin4eto
    Град
    В облаците ;]
    аз нямах проблем когато си я правих майка ми беше съгласна,дори тя беше първия човек който я видя и много я хареса,също така беше с мен като я избирах

Наще ми дават и даже скоро ше си прая

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    Нашите нито са против нито за.... майка ми каза само да навърша 18 и ще мога да си направя татос... остава ми само една година ... кефффф !!!!!!!!!!!
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Аз лично много се кефя на татусите, но какво става, когато ти писне или пък да съжаллиш, че си си направил. Майка ми споделя моето мнение или аз нейното, не съм сигурна. .. Но въпреки това аз пак искам една мъничка да си я закътам тойно ей тука *сочи с пръст* ..

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Не им е добро мнението :Д:Д
    Според тях "само затворниците имат татуировки" :Д
    Казали са ми ако ще си правя ,да е някъде, където няма да я видят.

Да си едитна поста, че не са стари, за някои неща имат доста съвременни възгледи, но за татусите и пиърсингите мнението им е абсолютно отрицателно.
    Последно редактирано от PullMeCloser : 03-02-2012 на 21:42
    Everything changes, but beauty remains ...

Не им се кефят, но единствената татуировка, която биха одобрили, ако си направя е да си напиша ИДИОТ на челото... поне така ми казва всеки път майка, като и спомена, че ще се татуирам

anonymous708973
    Guest
    Не са влюбени в идеята. Баща ми е без мнение, майка ми може да бъде убедена. Преди 3 години им казах, че искам, майка ми се изхили и каза да си гледам работата, но напоследък го споменавам и няма подобна реакция. Казах й какво искам да си татуирам, само не е съгласна за мястото (обратната страна на стъпалото - горната част, която е към пръстите), защото било един вид обидно към стихотворението, което искам.

Фен Аватара на toretto03
    Град
    РУСЕ-ГРАДА С НАЙ МНОГО БЕГАчКИ ОТ ГЛАВА НА НАСЕЛЕНИЕТО
    Ми какво да мислят аз съм достатъчно голям да решавам ,като ходих да се татуирам даже незнаеха ,прибрах се показах им я гледаха ,питаха какво значи и така
    С Любов към Автомобилния Спорт !!!
    toretto03 написа:
    Че аз само заради Cucko0 съм се регистрирал в този форум

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Нямат добро мнение за татуировките. Определено няма да ми позволят истинска поне докато не навърша пълнолетие, когато.. няма да се налага да ми позволяват Баща ми преди време ми беше споделил, че не харесва татуировките, защото според него хората трябва да си намират други начини да се изразяват, а не чрез татуиране. Не знам...
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Абсолютно навити са, въпреки че те не биха си направили :Д Даже баща ми ми подкрепяше желанието да стана татуистка. Знаят си, че ми е мания и че няма смисъл да ме спират, друг е въпроса че самата аз искам да изчакам още малко.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си