- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво мислят вашите за татуировките ?
А за кво трябва да им казвате изобщо ?Аз направо си се драсках и не ми пукаше
Еми твърдо против ,,, мислят че само затворниците имат татуировки ,, с една дума консервативни и ограничени !
Нашите нито са против нито за.... майка ми каза само да навърша 18 и ще мога да си направя татос... остава ми само една година ... кефффф !!!!!!!!!!!
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
Аз лично много се кефя на татусите, но какво става, когато ти писне или пък да съжаллиш, че си си направил. Майка ми споделя моето мнение или аз нейното, не съм сигурна... Но въпреки това аз пак искам една мъничка да си я закътам тойно ей тука *сочи с пръст* ..
Не им е добро мнението :Д:Д
Според тях "само затворниците имат татуировки" :Д
Казали са ми ако ще си правя ,да е някъде, където няма да я видят.
Да си едитна поста, че не са стари, за някои неща имат доста съвременни възгледи, но за татусите и пиърсингите мнението им е абсолютно отрицателно.
Последно редактирано от PullMeCloser : 03-02-2012 на 21:42
Everything changes, but beauty remains ...
Не им се кефят, но единствената татуировка, която биха одобрили, ако си направя е да си напиша ИДИОТ на челото...поне така ми казва всеки път майка, като и спомена, че ще се татуирам
![]()
Не са влюбени в идеята. Баща ми е без мнение, майка ми може да бъде убедена. Преди 3 години им казах, че искам, майка ми се изхили и каза да си гледам работата, но напоследък го споменавам и няма подобна реакция. Казах й какво искам да си татуирам, само не е съгласна за мястото (обратната страна на стъпалото - горната част, която е към пръстите), защото било един вид обидно към стихотворението, което искам.
Ми какво да мислят аз съм достатъчно голям да решавам ,като ходих да се татуирам даже незнаеха ,прибрах се показах им я гледаха ,питаха какво значи и така![]()
С Любов към Автомобилния Спорт !!!
toretto03 написа:
Че аз само заради Cucko0 съм се регистрирал в този форум
Нямат добро мнение за татуировките. Определено няма да ми позволят истинска поне докато не навърша пълнолетие, когато.. няма да се налага да ми позволяватБаща ми преди време ми беше споделил, че не харесва татуировките, защото според него хората трябва да си намират други начини да се изразяват, а не чрез татуиране. Не знам...
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Абсолютно навити са, въпреки че те не биха си направили :Д Даже баща ми ми подкрепяше желанието да стана татуистка. Знаят си, че ми е мания и че няма смисъл да ме спират, друг е въпроса че самата аз искам да изчакам още малко.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on