.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Повече от фен Аватара на pepochko

Talking имали ли сте dejavu?

Дежавю (също „дежаву“) (на френски: déjà-vu; изговор — буквално вече видяно) е преживяване, при което човек се чувства сигурен, че вече е виждал или преживявал някаква нова ситуация (човек усеща, все едно, че дадена случка вече се е състояла или се е случила неотдавна), въпреки че точните обстоятелства около предишната ситуация са неясни.
    На мен доста често ми се е случвало ,а на вас?

Мега фен Аватара на Mi6inka
    да, на всеки му се е случвало. Няма нищо странно в това. Дежавюто представлява информация объркала 'коридорчетата' в мозъка и вместо там за нова информация е отишла в 'раздел' Спомени. Ако мога така да го обясня най-просто. Няма нищо общо с разни паранормални явления или свръхсили както на повечето би им се искало

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    да... зимата един ден излизам от нас и отпед 5 квадратни метра лед, стъпвам - бам по гъз, след това вечерта пак излизам от нас - пак по гъз там. Е тва е Дежа Вю

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Случвало ми се е.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kitty02 Виж мнението
    Случвало ми се е.
    10 буквииии
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    много пъти! като стане го казвам на някой около мен и обикновено погледа отправен към мен сякаш казва"таз па колко е луда кво се прай" но не ми пука аз пак си казвам па нищо обикновено като стане настръхвам леко и е адски страшничко....

Супер фен
    Град
    България
    Много пъти! И се чувствам като идиотче
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Мега фен Аватара на xoxi
    Да, доста пъти ми се е случвало.
    Понякога е приятно.
    И спря да се върти за миг земята..

Голям фен Аватара на an0nimn0
    Доста често ми се случва.
    женско

според мен има нещо свръхестествено пък! много често в някакви изцяло нови ситуации, които не са ми са се случвали в никакъв случай преди имам чувството че ги изживявам повторно; сякаш са от някакъв мой предишен живот. страшничко си е, и вълнуващо, защото аз съм си избрала да вярвам, че дежавюто е знак, че вървиш по правилен път :ь
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    според мен има нещо свръхестествено пък! много често в някакви изцяло нови ситуации, които не са ми са се случвали в никакъв случай преди имам чувството че ги изживявам повторно; сякаш са от някакъв мой предишен живот. страшничко си е, и вълнуващо, защото аз съм си избрала да вярвам, че дежавюто е знак, че вървиш по правилен път :ь
    ммммм и аз така си мисля. и да, случва ми се редовно, понякога е малко стряскащо.

И на мен ми се е случвало доста пъти, просто дадения момент имам чувството, че за втори път го изживявам.. Бахти якото : DD

в последните дни ми се случи повече от нормалното. вчера имах 4 дежаву-та, в един ден. днес пак имах, но само две. яко е.

Имал съм , даже гадателски сънища Сънувах, че викат сестра ми на работа за 30 дена за 400 лв, и след 2-3 дена и се обадиха с такава оферта, ама не я взеха

Мега фен
    Град
    Earth...
    А има ли някой на който да не му се е случвало?

Голям фен Аватара на an0nimn0
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    А има ли някой на който да не му се е случвало?
    Едва ли. [10 букви]
    женско

Голям фен
    Град
    Varna
    На мен не ми се е случвало.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си