- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Но ми каза, че...
http://www.youtube.com/watch?v=E1oKgvOyjcw
Замина мойто момиче,
замина далече от мен.
Но ми каза че ме обича,
и че може би някой ден...
<3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ще те ебе?
Да.
бтв тази радва ли ви?
![]()
4XCOKИ
има тънки крака като твоите
6б3З10
бе кви мъже сте вие бе?! :О
4XCOKИ
4XCOKИ
Аве бихме я ебали ако тва питаш, ама има кво да се желае.
От чисто биологична гледна точка е гадна - с тия клечки за крака и таз, колкото пръстенче не мо'е да ражда много и здрави деца. Аз мога да родя много деца и то лесно, идеална съм поне за това.И това има влияние, подсъзнателно привлича мъжете, защото им е в природата да си търсят женска, която да може да продължи рода, ако тя имаше по-широк таз, по-здрави крака или гърди (с които да покаже, че може да нахрани бъдещите си деца) щяха всички мъжки да я харесат (поне малко).
Истинктът си е инстинкт.
Иначе - чисто по женски - не ми харесва. Облича се ужасно, нищо не се връзва с нищо, освен шапката с панталона.
Тяло разбрахме, че няма.В лице не е зле, но е много невзрачна, няма нищо специално в нея. Няма и излъчване.Пък и прилича на Дженифър Анистън, това е кофти.
Иначе косата й е страхотна....
Има хубава глава, доколкото може да се види. :Д
ти няма ли да престанеш да пишеш толкова дълги постове на кой му се чете
6б3З10
Да се включа и аз съм четящите.
Иначе тази не ми харесва. Единственият и плюс е, че краката и са слаби.
Иначе торсът е прекалено къс, в лице не ми харесва, а косата и е смотана.
И се е облякла кофти.
тая прилича на луда
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ибааахти! Не знам дали е нормално, но донякъде ме накарахте да се почувствам много добре. Явно имам много успешен виртуален живот, да се еба.Толкова прекрасни хора да ме четат...Ебаси якото!
Иначе...Честно казано, като си чета старите постове си се възхищавам, много богато въображение съм имала и много готино съм писала. Сега не знам дали, защото минаха няколко годинки или защото изпростях много, не се харесвам чак толкова, поне що се отнася до писането във форума - изглеждам, като нещо подобно на пиян ретард с психични заболявания, който е от село (особено, когато троля - каква изненадааа!) ... Забравих си геаниалната мисъл, но въпросът е че е важно да ви благодаря, че сте толкова прекрасни и мили.
А днес интернетът ми реши за разнообразие да е бавен, така че ще пиша в тази тема...
Значи, днес се събудих до Исус! Исус, копелета! Едно към едно са! Всъщност имах подобен мерак от известно време. И всъщност се събудих до две момчета приличащи на Исус. Разбира се нищо интересно не е ставало между нас тримата.
И някво момиче, дето дядо му е бил Хитлер и го е тровило.
Ебахти готината вечер беше...
Смисъл...Беше хубаво. Не беше невероятно, но беше хубаво.
Ако се бях напила, като хората щеше да е невероятно (защо ли!?), но почна да ми става едно такова мързеливо, а не ми се спеше, пък и трябваше да съм активна (не в онзи смисъл, хе-хе), така че просто реших да спра да пия.
Не беше зле..Очаквах да е странно, така и беше, но на моменти беше прекалено странно, а в други прекалено нормално.
И щях да си забравя чорапите.. Това е странно и нормално едновременно.
Все още не съм сигурна дали ми хареса всъщност...
Все още не съм сигурна дали искам да повторя...
Ба, времето ще покаже.
"Всеки втори не харесва името си"? Всъщност, ако се казвах Всеки Втори и аз нямаше да си го харесвам.
"Кристина Хендрикс не е била красавица в..." Нека позная! Пети клас? Първи клас? Осми клас?Преди N-тата операция?
"Бийбър и Гомес......"
Та, прибрах се преди малко... И ще излизам след още толкова.(Т'ва ви го казвам, за да завиждате за изпълнения ми със социални приключения живот, какъвто вие никога няма да имате, защото сте пъпчиви и мазни асоциали.
)
Но нямаше как да не ви посетя, защото много ви убишкъм!