.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Четеш всеки ден по около час и ще свикнеш да четеш по-бързо. ;Р

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Тва нещо ми се струва някъв шит. Гледах един път един пич ни обесняваше и направи демонстрация. Тоа все едно беше мега напушен. Някъв гледа неадекватно и сменя страниците. Дори не е фокусирал нищо. И "прочете" една книга с това фоточетене и после вика "аз я прочетох ама трябва да се наспя и след това може да ме питате неща от книгата и аз ще ги знам". Колко си беше повярвал не е истина, иначе тва е няква шашма за мен.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Чувала съм за скоростно четене, даже преди няколко месеца се бях наканила да си поръчам една книга, в която са описани техники. Тази тема ми припомни, че е крайно време да си поръчам книгата. ;]]
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Чувала съм за скоростно четене, даже преди няколко месеца се бях наканила да си поръчам една книга, в която са описани техники. Тази тема ми припомни, че е крайно време да си поръчам книгата. ;]]
    Как се казва книгата, ако не е тайна?

Многото четене наистина увеличава скоростта. Четете, защото колкото повече, толкова повече (както е казал Мечо Пух ). Въпреки това ми се струва, че има един праг от около 300 думи в минута, който много малко хора (повечето надминали нашата възраст) могат да преминат със самообучение. Аз например, вчера вечерта седнах и за 2 часа си прочетох 200 страници от любимата ми книга на ужасите (happy) и то само с метода, на който са ме научили

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си