- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?
Ще карам направо, но ако мнението ви ще бъде някаква обида или саркастичен коментар, по-добре си го запазете!
Има едно момче, което харесвах миналата година (и все още го харесвам). С него бяхме точно пред тръгване, но понеже беше точно пред лятото , а той нямаше да е в града, се разбрахме направо през учебната година да тръгнем.. Лятото поддържахме връзка, но аз му казах, че се отказвам от плановете ни.. В началото на учебната година той продължи да се занимава с мен, ясно беше, че не се беше отказал. Преди 1 месец , може би,той спря да ме търси, поздравява и т.н. (но аз винаги съм се държала добре с него!) Попитах го какво става , защо не си говорим и той обясни , че има друго момиче, с което да говори и така.. Посъветвайте ме какво да правя сега, защото аз все още имам чувства към него, но и да му го кажа, не зная какво мога да променя.. А дори да ми кажете да го забравя - доста трудно , защото всеки ден прекарвам с него.
ама че договорки сте си правилии защо не тръгнахте още в началото на годината?
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Еми, изпуснала си си шанса, мацка. Да не мислеше, че цял живот ще ти тича подир гъза и ще се надява на малко внимание? Намерил си е момиче, което да не го разиграва.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
само на поздравяване половин година и отгоре - ми писнало му е, като на всеки нормален човек.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Забравих да спомена, че си останахме все така близки както преди .. не сме били само на здрасти!
А защо не продължихте от там, от където сте спрели лятото? Защо не станахте двойка?
и на какво точно бяхте, като нито продължи развитие, нито е било само здрасти?
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Е така е като си правите планове за путка си майна време напред в бъдещето. Намерил е друга, кво да се прави. Сваляй го, ако искаш, но вече няма да играеш на сигурно.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ще ме извиняваш, ама си много зле.
Момчето е продължило да ти обръща внимание, въпреки че ти си се отказала от уговорката ви. Ти вместо да поемеш инициативата чакаш и се чудиш. А когато на него най-сетне му писва да тъпче на едно място и насочва вниманието си към друго момиче, ти се жалваш по форуми и се чудиш "Ама защо".
Единственото, което можеш да направиш е да бъдеш директна с него, да му признаеш чувствата си, и да се надяваш, че и у него все още има останали чувства към теб.
И си вземи поука за следващия път - никой няма да те чака вечно.
Е, не знам за теб, но аз не бих се хвърлила на момчето да го целувам и прегръщам , като цяло лято не сме се виждали. Смисъл трябваше ми малко време , за да свикна пак с него.
препоръчвам ти да скролнеш до въпрос 15.
После си избери съвет-според мен всички са еднакво хубави за твоята ситуация
http://www.teenproblem.net/forum/sho...BE%D1%81%D0%B8
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Държах се супер милото, правех му намеци и т.н. ...
Голям процент от момчетата не разбират от намеци, докато някой не ги светне.
Изпуснала си шанса си и евала му на момчето. Какво очакваше? Да ти тича подир задничето, докато най-накрая разбереш какво искаш? Разбира се, че ще насочи вниманието си към друго момиче, което ще му обърне внимание.
Най-добре му се извини и му кажи,че искаш да сте само приятели и след това разбери кое е това момиче и дали това е истина,защото може да го е направил само за да те подразни и да се почувстваш зле или нещо такова!Споделяй му и той ще ти споделя и така отново ще си върнеш доверието му,а след това вече реши какво искаш и му кажи направо за чувствата ти и виж какво ще ти отговори той!![]()
Този влак е изпуснат, така да знаеш! Който и да беше на мястото на влака нямаше да се поколебае много (да те чака).
Но спокойно, ще дойде и друг влак. Когато това стане, директно се качвай, а не увъртай.