- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Няма любов
Когато някой ти влезе под кожата друга песен ще запееш.
Ми тогава? Щом ти се е случвало к'во говориш,че няма любов ? И сега не ми разтягай локуми, защото и да дадеш оправдание на това ти пак вярваш в любовта щом правиш тема.
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Не си прави грешни изводи.Обикновено подобни помисли идват след раздяла или при трезво мислещите хора, но след употребата на "стимуланти" мнението им се променя коренно.
![]()
добре че си ти да ми кажеш.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Както си решиш,така и ще бъде...
Пък и идея си нямам каква точно любов имаш предвид-има любов към живота,любов към бирата,любов към приключенията и .тн
Не се правя на ретард,предполагам,че имаш предвид влечението между мъж и жена/момче и момиче,което след време прераства в специфично чувство,което хората наричат "любов" и включва най-различни симптоми...Е,искам да ти кажа,че такова нещо всъщност съществува-няма как толкова народ масово да се самозаблуждава.Друг е въпросът,че голяма част от тях имат нереалистични представи я за партньора,я за връзката...Когато се наложи да се приземят,започват да опяват как "нямало любов"...Не е така-има я,действителна си е-просто не е такава,каквато я виждаш по филмите,в "Здрач",по приказките,не всичко винаги е розово,не винаги половинката е принц/принцеса с бели одежди-той/тя си е нормален човек,като теб,със всичките му там бъгове и достойнства.Връзката не винаги ще тече по мед и масло-тя изисква понякога усилия,иска взаимни компромиси,иска зрели решения и комуникация...
Да знаеш-любовта си я има,със сигурност не във вида,в който ти си я обрисуваш,но я има...
За Дядо Коледа не знамАко си кръстя сина Коледа и след време той си има внуци,ще съществува и той
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Да точно така.Се 1 си търсиш опровержение...Това,че си наранен,прецакан или са ти извъртяли някой номер не значи,че не съществува.И преди да ми кажеш,че не разбирам и не съм видял това,което ти и затова си го мисля - Вчера ме разочароваха както никога досега...Нямам думи за въпросната.И въпреки това твърдя,че любов има.Някой се подиграват с думичките и ги ползват за красота в изречението,други пък не говорят,а действат.И така приятелю/ко недей да говориш глупости заради някое разочарование.
...именно
А разочарованията идват именно,заради навика да ни промиват мозъците с какви ли не идеалистични представи за любовта.Тя не само дава,тя и изисква.И е нужна доза реализъм и познаване на партньора,както и такт и толерантност.Доста обширна тема е това.
Авторе,приеми нещата философски-премисли ги,извлечи си нужните изводи и продължавай напред.Нещо повече-дори се зарадвай на придобития опит-той е нещо много ценно.И без да се мусиш,че светът бил лишен от любов-това са крайни и обобщени изказвания,от които никаква полза няма да имаш.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Хаха вие доста сериозно взехте тематаПуснах я главно заради шегата... така ми дойде, когато видях раздел "Любов". В интерес на истината любов има, но според мен не съществува тази "перфектна, идеална" любов, каквато ни я представят масово. Именно заради това хората се разочароват много, защото са очаквали много повече..
![]()
Както знаеш ,перфектни и идеални неща няма.Не можеш да очакваш и любовта да бъде такава.Човек,трябва да не очаква нищо,защото после може да съжалява.(;
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)