.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46

Тема: Проблем

Мега фен Аватара на Chacho
    А разговаряли ли сте?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Едва ли...
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

аз това нещо го знам от тази вечер и все още не знам как да постъпя, никой не ми е казвал, че е флиртувал, аз видях какво е писал. Проблема е че той ме предаде.. можеше да дойде и да ми каже, абе миличка омръзна ми, да се разделим. Така много по добре бих го приела. Мразя лъжата ..

http://vbox7.com/play:b856db7a
    поздрав за всички ....

Мега фен
    Иска разнообразие човека, остави го да "подиша" за известно време.

През това време можеш да "дишаш" и ти. Хем няма да си омръзнете.

EДИТ: Поздрав, авторке - http://vbox7.com/play:cdfa7846

Да, съгласна сам с теб напълно
    Цитирай Първоначално написано от s_E_x_Y_y_Y Виж мнението
    Щом търси значи скоро най-вероятно ще намери рано или късно. Може да си му втръснала сега колкото и гадно да звучи и такива неща се случват хората си омръзват. Ако ти е изневерявал преди и знаеш, че демонстративно си търси друга по-добре го остави вместо да се унижаваш. И да до някъде е нормално да си търси друга защото иска да пробва нови и разли1ни неща и да има база за сравнение. Не знам дали имаш такива впечатления обаче момчетата доакто са девствени не искат много много секс защото още не знаят какво е, но 1ж дадеш ли им го често се превръща в същност на съществуването им.

Вземи говори с него, стига се оплаква. И това "кво е писал" всеки може да го е писал. Няма значение. Те хората много неща пишат, важното е кво вършат!

Благодаря за поздрава, страхотна песен
    Цитирай Първоначално написано от Lucho Виж мнението
    Иска разнообразие човека, остави го да "подиша" за известно време.

През това време можеш да "дишаш" и ти. Хем няма да си омръзнете.

EДИТ: Поздрав, авторке - http://vbox7.com/play:cdfa7846

Еми нз дали ще го направи, ама то и да не е тази вечер, ще е друга. Щом казвам че 100% съм сигурна че той го е написал значи има за какво да го твърдя. Не се оплаквам, точно сега той си е на дискотека и се забавлява и не знае че аз знам.Въпросното търсене на нещо по-различно е именно за тази вечер. Искам да видя до къде ще стигне,и след това да си правя изводи какво ще правя. писах тук за да ми олекне и за да получа някакъв съвет
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    Вземи говори с него, стига се оплаква. И това "кво е писал" всеки може да го е писал. Няма значение. Те хората много неща пишат, важното е кво вършат!

Има вариант и да го оставя и да видя какво ще стори, дали ще го направи един път от любопитство или ще продължи. Въпреки, че аз си мисля, че един път започне ли се с това, спирка няма, аз не съм изневерявала, но съм на това мнение.

Пак ти казвам, че хората много неща пишат. Дори и на шега могат да ти изглеждат истина (не знам какво точно е писал), но докато не е направил нищо - не можеш да си сигурна. Глупаво е да го обвиняваш заради някакви чатове. И ти откъде ги имаш тия чатове впрочем?

Не му се случва за пръв път да си търси подобни забавления. Започвам да си мисля, че ме държи просто ей така, че не му пука. Сигурна съм,че написаното е негово дело. Бях в тях следобед преди да замине и го видях.

Нямам сили да го зарежа, имам нужда да помисля. Не съм с толкова силен характер за да го зарежа веднага, искам да разбера до къде ще стигне, дали само на думи е голяма работа. 4 години не са малко и ми е трудно да ги загърбя. Може да се измъча докато си трая и крия, че знам но до сега какво ли не съм правила за него, че и това ли не мога да направя. Мълчала съм за предните му глупости когато си е търсел разни курви само, защото имах надежда, че каквато любов му давам, той ще отвърне със същото и ще се спре.

Мега фен Аватара на Chacho
    Не можеш да пазиш непоклатима утопия, винаги ще се появяват проблеми. Въпросът е да се решават. Не можеш ли да говориш с него, че такова поведение не ти изнася и да се решавате накъде ще върви връзката ви от тук нататък? Не сте си вчерашни, за да не се съобразявате един с друг. Най-малкото той носи отговорност, колкото и ти, да сте честни и ясни един към друг във взаимоотношенията си. Връзката се гради на доверие, ако той иска да го захвърли, означава, че иска да захвърли връзката ви. Със много неща може да се прави компромис, но не и с това. Ще живеете с фалшива любов и само ще си загубиш времето, вместо да си намериш истинска.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Еми то така или иначе ще говорим, просто няма да е тази вечер. Благодаря за съвета!
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Не можеш да пазиш непоклатима утопия, винаги ще се появяват проблеми. Въпросът е да се решават. Не можеш ли да говориш с него, че такова поведение не ти изнася и да се решавате накъде ще върви връзката ви от тук нататък? Не сте си вчерашни, за да не се съобразявате един с друг. Най-малкото той носи отговорност, колкото и ти, да сте честни и ясни един към друг във взаимоотношенията си. Връзката се гради на доверие, ако той иска да го захвърли, означава, че иска да захвърли връзката ви. Със много неща може да се прави компромис, но не и с това. Ще живеете с фалшива любов и само ще си загубиш времето, вместо да си намериш истинска.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Не му пука, щото си досадна лигла. Цяло постижение е че те е изтърпял толкова време. Изобщо не разсъждаваш като човек с 4 годишна връзка.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

И как говориш така като не ме познаваш, той си прави каквото иска и ме лъже а аз излизам лиглата
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Не му пука, щото си досадна лигла. Цяло постижение е че те е изтърпял толкова време. Изобщо не разсъждаваш като човек с 4 годишна връзка.

Град
    В мислите на хората
    Не ми е нужно да те познавам, делата ти говорят вместо теб.

Dr. Gregory House

Дела, че нямам силата да го оставя ли, че ми е мъчно за всичко

Град
    В мислите на хората
    Няма смисъл да пиша километричен пост, който така или наче няма да прочетеш. Затуй - простичко.

Вместо да се разберете като нормални хора, които са от 4 години заедно ти питаш нас - дето хал хабер си нямаме, кои сте и за какво се борите. Казваш че нямаш какво да направиш ако реши да ти кръшка, след което казваш "мислех го за по различен". Тука си в голяма грешка и по двата показателя. По дяволите за 4 години ако не си го опознала.. за какво говорим? После слагаш едно етиектче на всички, само щото не се вписва в изкривените ти критерии. Казваш че и преди си е търсил чуждо,обаче ти си мълчала, и в същото време искаш той да дойде и да ти каже квото и да е. Малко е двулично, не мислиш ли? И последно щом го знаеш що за стока е и не ти харесва - защо сте изкарали 4 години?

Айде дай ми една причина да не си лигла? Аз ти дадох няколко за обратното. Макар че лигла в случая е комплимент за теб. Ако ще ми излизаш с номера 4 години не са малко, във вашия случай са нищо. Щото тиявно си нямаш на идея какъв човек седи пред теб. Живееш с някакъв идеален образ, и сега като зашлевяват шамар след шамар се правиш на измокрена кокошка.

Dr. Gregory House

Представяш ли си отива и му вика. КЪСАМЕ! И той "па ние кога сме ходили?" Ще умра !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си