Няма смисъл да пиша километричен пост, който така или наче няма да прочетеш. Затуй - простичко.

Вместо да се разберете като нормални хора, които са от 4 години заедно ти питаш нас - дето хал хабер си нямаме, кои сте и за какво се борите. Казваш че нямаш какво да направиш ако реши да ти кръшка, след което казваш "мислех го за по различен". Тука си в голяма грешка и по двата показателя. По дяволите за 4 години ако не си го опознала.. за какво говорим? После слагаш едно етиектче на всички, само щото не се вписва в изкривените ти критерии. Казваш че и преди си е търсил чуждо,обаче ти си мълчала, и в същото време искаш той да дойде и да ти каже квото и да е. Малко е двулично, не мислиш ли? И последно щом го знаеш що за стока е и не ти харесва - защо сте изкарали 4 години?

Айде дай ми една причина да не си лигла? Аз ти дадох няколко за обратното. Макар че лигла в случая е комплимент за теб. Ако ще ми излизаш с номера 4 години не са малко, във вашия случай са нищо. Щото тиявно си нямаш на идея какъв човек седи пред теб. Живееш с някакъв идеален образ, и сега като зашлевяват шамар след шамар се правиш на измокрена кокошка.