Така при мен ситуацията е по-сложна!Аз съм на 14 а той на 15.Той когато дойде първият ден в моето училище и в моят клас на мен не ми допадна даже ми беше антипатичен,но след като се запознахме се оказа,че е много добър и впечатленията ми бяха мноого добри!След това едно мнооогооо досадно момиче от нашия клас започна да го преследва и тормози и да му казва постоянно,че го обича и аз му помогнах един вид да се оттърве от нея и така започна всичко!От началото той ме смяташе само за приятелка,а аз АДСКИ много го харесвам и постоянно му писах в скайп,но после реших да спра за да вида дали той ще ме потърси!След около 5 дена той ми писа и така в продължение на 2 седмици и винаги започва с "как си или нещо ново".Излизали сме на боулинг,кино и т.н но само с общи приятели и много рядко и много кратко оставаме сами.Понякога обаче усещам,че той ме използва с каквото може и аз му се разсърдих и той дойде до вкъщи за да ми се извини,а той живее в другия край на града и това много ми хареса!Един ден като си писахме едва ли не той ми предложи,а на следващия той започна да се заяжда един вид и това се повтаря много често и се обърквам!Един път когато бяхме останали сами навън той тъкмо щеше да ми казва нещо важно ии ... Телефонът му звънна и трябваше да се прибира.Другият път беше в училище пак бяхме останали сами и той отново се опита да ми каже нещо и пак ни прекъснаха и това се е случвало около 5 пъти!Аз имам долу-горе смелостта да му намекна,че го харесвам,но мноого ме е страх от отговорът му!Ако му намекна,че го харесвам,а той мен не ме харесва ще разваля приятелството ни,а аз не искам това,но въпреки всичко не искам аз да му предложа!Помогнете ми моля ви Според вас харесва ли ме и какво да правя и как да му намекна,че го харесвам без това да съсипе приятелството ни ?! Мерси предварително