.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Само при мен ли е така ?

Може би разбрахте от заглавието въпроса ми.Та,като си слагате презерватива (за тези които не са обрязани) нагъва ли ви се на някои места като го слагате в смисал такъв не е идеално прав и изпънат а се набръчква тук таме.И в прочем тези "чупки" не пречат ли при секс като помагат на презерватива да се изхлъзне??????

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци
    Купувай си презервативи с по-малък размер.

По-малък , размер , различен вид , различна марка. Damn Im Dognamit right
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Ама за какво ми е с по-малак размер като тея на durex classic сякаш дажи ми стяга малко!И те не са ли стандартни?Добре де на вас идеално прави ли ви стоят?

Цитирай Първоначално написано от NBA09
    Ама за какво ми е с по-малак размер като тея на durex classic сякаш дажи ми стяга малко!И те не са ли стандартни?Добре де на вас идеално прави ли ви стоят?
    Ами не точно , но не и така както ти го описваш. Патока ли да си снимам , за да ти покажа

Ами само отговаряте а никой не дава конкретен отговор дали му е идеално изпънат или не.Щот като му забелиш главата сложиш презерватива ОК.Но при секс няма ли кожата на пениса да се върне обратно и да се изхлузи?

Ами само отговаряте а никой не дава конкретен отговор дали му е идеално изпънат или не.Щот като му забелиш главата сложиш презерватива ОК.Но при секс няма ли кожата на пениса да се върне обратно и да се изхлузи?
    Не , главичката , ако не си забелязал застопорява кожата или нещо такова. Не се притеснявай.

А при теб как е като го слагаш и прилепва по кожата на пениса си заема неговата форма нали-а тя е леко набръчкана и в следствие и презерватива е лекокато него нали

А при теб как е като го слагаш и прилепва по кожата на пениса си заема неговата форма нали-а тя е леко набръчкана и в следствие и презерватива е лекокато него нали
    Прилепва пълно , но това стягане не е чак толкова неудобно , с времето ще спреш да го усещаш.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    оставил си въздух вътре.. : )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на the_man
    Един много лесен тест, да видиш кво става с оная ти работа и с презерватива докато бъхташ:
    Сложи си един капут и си набий една чекия...
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

И кво се оказа сега че съм пуснал въздух като държах резервоарчето и го развивах на доло.Сичко е по книга направено.Абе само един единствен върпост имах и никой не каза ДА или НЕ
    Презерватива стои ли ви като http://www.youtube.com/watch?v=Q2HZkMjWyp8 или не чак толкова заради кожата на пениса която е леко набрана?

И кво се оказа сега че съм пуснал въздух като държах резервоарчето и го развивах на доло.Сичко е по книга направено.Абе само един единствен върпост имах и никой не каза ДА или НЕ
    Презерватива стои ли ви като http://www.youtube.com/watch?v=Q2HZkMjWyp8 или не чак толкова заради кожата на пениса която е леко набрана?
    Набира се леко естествено, оная ти работа не е гладка като стъкло

Съжалявам, че размърдвам толкова стара тема, но имам подобен въпрос. Като го правим с приятеля ми и от време на време се изхлузва малко и той го опъва и това опънатото отива в основата. След 2-3 намествания в основата става много набръчкано сигурно цял см. по дължина бръчки. Пречи ли това и може ли да се претрие по-лесно кондома?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си