.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Повече от фен

биология - 7 клас

трябва ми целия материал по биология от 7ми клас, а нямам учебник, моля ви - спешно е

бактерии , цианобактерии ,гъби,растения,кормусни и талусни растения,покритосеменни, голосеменни,устройство на растителна клетка,тип камшичести, тип ресничести,тип кореноножки, отдел папратови, тип мешести, тип плоски червеи , тип кръгли червеи, тип прешленести червеи , тип членостоноги, клас насекоми, тип мекотели . ПИША ТИ ГИ ТАКА ЗАЩОТО МАТЕРИАЛЪТ Е СТРАШНО МНОГО , аз съм 7 клас и все още не съм учила всичко но това е целият материал можеш да потърсиш нещата в гугал а ако не пиши какво точно ти трябва ще следя темата и Успех

Цитирай Първоначално написано от estelll Виж мнението
    бактерии , цианобактерии ,гъби,растения,кормусни и талусни растения,покритосеменни, голосеменни,устройство на растителна клетка,тип камшичести, тип ресничести,тип кореноножки, отдел папратови, тип мешести, тип плоски червеи , тип кръгли червеи, тип прешленести червеи , тип членостоноги, клас насекоми, тип мекотели . ПИША ТИ ГИ ТАКА ЗАЩОТО МАТЕРИАЛЪТ Е СТРАШНО МНОГО , аз съм 7 клас и все още не съм учила всичко но това е целият материал можеш да потърсиш нещата в гугал а ако не пиши какво точно ти трябва ще следя темата и Успех
    търси тези теми поотделно

1. Отиваш до библиотеката
    2. Взимаш някой учебник по биология за 7 клас (може и да помолиш някой, който си го пази или е 7 клас в момента)
    3. Четеш
    Това е начина, просто материала е много и няма как да ти препишем учебника във форума. Не знам колко време имаш, пожелавам ти успех!
    Бледа кукла си ти,
    която студено ме гледа с очи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си