.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: АКНЕ !

АКНЕ !

Здравейте. Казвам се Симо ... на 19 години съм и имам силно акне .. ако мога така да го нарека. Пробвал съм много лекарства , антибиотик пих , много различни мазила но нищо не помага ... или само временно помагат. Четох че чай от коприва помагал при акне .. исках да попитам дали става такав взет от дрогерия или трябва да се бере и да се прави някаква отвара ... защото не намерих инфо ... моля ако някои го е пробвал да ми каже ... или да каже савет за да преборя акнето ....
    213123123

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Съветът ми е да изброиш какво си ползвал до момента, какво си пил и да кажеш какви пари би отделил за лечение.
    Също ходиш ли на фитнес, зобиш ли и какво ползваш за ежедневна грижа.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Фен
    Град
    sofia
    Видях темата и реших да не правя нова , а да напиша тук . Аз съм на 16 и имам силно акне. Тренирам плуване , правя упражнения за плуване ( нещо като фитнес , но без тежести ) . Не зобя. Мажа се с антибиотик - далацин Т.Мия лицето си с
    Garnier 3v1 ?!

Голям фен
    леле хора махайте го този Гарниер!! добро е само в началото и то само при някои хора..Признавам че не знам какво е да имаш силно акне, но има едно Акне-аут, продава се в аптеките..и честно да кажа...ПРАВИ ЧУДЕСА! като ми излезе някоя пъпка мажа я с това вечерта, на сутринта я няма! единственото условие е да не чоплите и разранявате пъпките по време на употреба..успех и споделете доволни ли сте..

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си