- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сложна връзка.Възможна ли е
ЗдравейтеЗапочвам с това,че се разделих преди няколко месеца с "голяма моя любов".Наричам я така,защото поне така си мислех,а не се оказа точно така.С това момче се разделихме,защото той замина да учи и не спази обещанията си (които ми говореше цяло лято),че ще сме заедно въпреки всичко,че едно разстояние няма да ни попречи -е той си гледаше интереса и спря да ме търси,като цяло всичко отиде по дяволите..и така ... Та продължих си жовота,колкото и тегаво да ми беше ,защото найстина адски много вярвах на това момче,а той просто явно не беше готов за сериозна връзка и ми говореше само лъжи.Та наскоро в сайт за запознанства ме намери едно момче ,запознахме се ,започнахме неусетно всеки ден да се търсим и да си общуваме.Той е от моя роден град,но живее в друг.Та пак ми се падна да се замешам с връзка от разстояние .Седмица след като ние си писахме той си дойде ,видяхме се няколко пъти ,всичко беше супер , харесахме се имаме общи интереси ,много отдавна не бх срещала момче,което да се интересува от мен,да ми звъни постоянно ,да си общуваме и на сериозни теми абе като цяло човек,който иска нещо сериозно и знае как да се държи
Проблема е там,че той не може да си идва много често ,така ми е казвал ,поради разни причини ... а пък от май месец натам изобщо няма да можеме да се виждаме ,защото той пък заминава на морето да работи и тама цяло лято .Та това не е сигурно,но ако така стане дефакто няма да се виждаме 5 месеца .Говорих с него на тази тема ,той каза ,че все още нищо не е сигурно, и че до тогава има време,но мен това не ме устройва,защото не искам пак да съм наранена ,както в предишната ми връзка се получи.Та той каза ,че каквото и да реша аз ще се съгласи с мен и да реша аз кое е най-добре з а мен и ,че щом мисля,че сега ще е по-добре да прекратим нещата, за да не стане твърде късно после да го направя .Аз просто не искам да се влюбя и после да бъда зарязана и тн .. ако знаех кое ще е най-доброто решение щях да го взема,проблема е ,че не знам какво да направя .Да опитам ли , да не опитам ли ? Аз не искам да прекратим тази връзка,защото ми е хубаво с него,разбираме се на този етап ,той също,обаче не знам дали си струва занапред .Иначе ме е канил на гости в неговия град,говорим за серизони неща ,но не знам ....иначе аз до година ще съм студентка,обаче не знам дали ще уча в града,в който той учи..божа работае.всичко е много свързано едно с друго и е много сложно
.. ще се радвам на всяко едно мнение ,струва ли си да се боря или не
![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Намери си още някой за резерва
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Продължавай да се бориш!Опитай,но не се влюбвай толкова лесно,защото може отново да те зареже по този гаден начин.Не е нужно връзката ви да е толкова сериозна!Опитай се до колкото можеш,но предупреди това момче,че не си много сигурна в чувствата си!Късмет и дано се прибира по-често
![]()
Ако мислиш, че ще си наранена и няма да издържиш по- добре не започвай такава връзка.
Никакъв смисъл не виждам да се "бориш".Връзка от разстояние би могла да просъществува тогава и само тогава,когато има положени отпреди стабилни основи. Иначе няма как.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Връзка от разстояние не е връзка. По никой параграф. Не знам що не си си взела урок. А да лепиш етикетчета на хората, на базата на изкривените ти критерии не е много уместно.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
За какво разстояние говорим? Има значение. А и не можете ли да се редувате с идването?
Карай го полека с това момче, без да има някакво официално обвързване... виж дали ще си студентка в неговия град и тогава прецени.
Защо градите теории и то без почва?!Всеки човек е различен,понякога връзките от разстояние са много по-силни.Зависи дали двамата са готови на такова изпитание,но всичко е до характер,нагаждане,желание и т.н.Ако ти не си готова,не се въвличай в тази история,ако пък искаш да си с този човек се бори.Може пък късмета този път да ти се усмихне (:
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
^Колкото и да си подхождат и колкото и зрели да са,кажи ми как би просъществувала връзката им,при положение,че се познават бегло и едва сега я започват? Що за начало ще е това-днеска е тука,утре-на другия край на света.Просто не ми е понятно как ще се получи-дистанцията ще я има още от самото начало и така и няма да успеят да си създадат истински близки взаимоотношения.Да се поопознаят,посредством скайповете и фб-да,но да създадат онова интимно,специфично усещане помежду си,което е нужно за една дълготрайна връзка-абсурд...
^Не съм особено съгласна,както казах това си е до хора.Много скептично гледате на такива взаимоотношения.Дали ще се виждат всеки ден и ще могат да изградят сериозна връзка,или дали ще са заедно по-малко време и ще създадът същата сериозна връзка с поглед към едно общо бъдеще...както си казах,зависи.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Всяко правило си има изключения. За пореден път казвам в този форум, че и аз имах връзка от разстояние 200 км и вече с момчето живеем заедно. И не сме само ние, сигурна съм, че има и други като нас. За това, спестете си приказките, че нямало смисъл.
По темата: Моят съвет е да се пуснеш по течението. Щом го намираш за приятен и интересен човек, бъди с него. Ако не опиташ, само ще се чудиш какво би станало. Пък и нищо да не излезе, ще придобиеш някакъв опит, защото от всяка връзка можеш да се научиш на нещо. Пък това колко често ще се виждате, има ли желание, има и начин.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ако те обича истински, има шанс - ако ли не, досещаш се
Лично аз бих чакал с години момичето, което обичам, ако не може да се видим (тя отиде в друга държава за 1-2 години).
Бих я чакал, да си пишем и говорим, но поне да знам, че ще ми е вярна и ще ме обича истински :]
Лично аз бих изтърпял, но за теб не знам.