.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Кецове ^^

Hybrid View

Кецове ^^

Пролетта идва и е време за кецове ..та искам да ви попитам ,вие какви марки предпочитате. Досега съм си взимала главно Convers-ки и съм мн. доволна ,но реших тази година малко разнообразие. Надявам се да дадете някоя и друга идея.
    Don't Change for Anyone, but Yourself.

еми..не помня как се казваше марката ама е същата,на която са кецовете на Дивна(песента „ти не можеш да ме спреш„-вгледай се в клипа,когато дават в близък план кецките )
    Доволна съм от тези на nike и pull and bear

Супер фен Аватара на starburst
    Цитирай Първоначално написано от sashunkaa Виж мнението
    еми..не помня как се казваше марката ама е същата,на която са кецовете на Дивна(песента „ти не можеш да ме спреш„-вгледай се в клипа,когато дават в близък план кецките )
    supra се казват

Дам ,на supra са много хубави ,а ако някой ми каже и къде имат магазин ( София ) ,ще бъде супер.
    Цитирай Първоначално написано от starburst Виж мнението
    supra се казват
    Последно редактирано от blackcat82 : 02-23-2012 на 14:04

Супер фен Аватара на flo0pY
    Цитирай Първоначално написано от sashunkaa Виж мнението
    SUPRA SUPRA SUPRA SUPRA SUPRA YEE YEE YEE YO YO YO
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Даа точно..много са готини ама и много скъпички Някой да знае къде се намира магазина им във Варна и от колко,до колко варирарат цените

Banned Супер фен
    Ама вие какво разбирате под кецове? Гуменки тип Конверс или истински кецове такъв тип http://gradinka.bg/oferims/o/im_849_kecove.jpg (например)? Щото, като казваш, че пролетта идва и заради това е време за кецове явно визираш гуменетки...
    За гуменетки ти препоръчвам Мат Стар, мани ги тия Конверс - абсолютно същото е, само дето надписът е различен.
    За истинските кецове зависи колко парички имаш...Мат Стар и Мания са си божествени за цената, а от малко по-скъпичките лично аз съм най-доволна от Ванс, но много лиги съм точила по някои невероятни модели на Етнис, а като гледам издържат доста годинки..ДВС също бяха готини...Рип Кърл... Анимал и Глоб... Абе, разгледай магазините на тези марки и си вземи, каквото те грабва - не заради марката, а ако ще даваш повече пари нека да е в името на качеството, а не на гъзарията.

Мат Стар имат добри модели ,преди ги носех доста ,но след като започнах да тренирам волейбол ,се късаха на всеки 1-2 месеца.Не си взимам кецове за гъзарията ,а главно заради качеството.Convers-ките не са мръднали 2години и съм много доволна от марката. А за Etnies и Vans съм съгласна ,че са мн. добри марки.Знаеш ли къде имат магазини в София?
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Ама вие какво разбирате под кецове? Гуменки тип Конверс или истински кецове такъв тип http://gradinka.bg/oferims/o/im_849_kecove.jpg (например)? Щото, като казваш, че пролетта идва и заради това е време за кецове явно визираш гуменетки...
    За гуменетки ти препоръчвам Мат Стар, мани ги тия Конверс - абсолютно същото е, само дето надписът е различен.
    За истинските кецове зависи колко парички имаш...Мат Стар и Мания са си божествени за цената, а от малко по-скъпичките лично аз съм най-доволна от Ванс, но много лиги съм точила по някои невероятни модели на Етнис, а като гледам издържат доста годинки..ДВС също бяха готини...Рип Кърл... Анимал и Глоб... Абе, разгледай магазините на тези марки и си вземи, каквото те грабва - не заради марката, а ако ще даваш повече пари нека да е в името на качеството, а не на гъзарията.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от blackcat82 Виж мнението
    Мат Стар имат добри модели ,преди ги носех доста ,но след като започнах да тренирам волейбол ,се късаха на всеки 1-2 месеца.Не си взимам кецове за гъзарията ,а главно заради качеството.Convers-ките не са мръднали 2години и съм много доволна от марката. А за Etnies и Vans съм съгласна ,че са мн. добри марки.Знаеш ли къде имат магазини в София?
    Да, Етнис има в онзи мол до НДК, дето не знам как се казва, но ако CCS ти говори нещо - там. На Гурко номер 72 има Бейк Пойнт там също продават Етнис.
    Ванс...Магазини Инсомния мисля, че се казваха и мисля, че там имаха - единият е на Гурко отново, само, че 46ти номер, а другият на 6-ти септември, 18А се водеше. Понякога и в На тъмно има някой и друг готин модел.
    А другото, което мога да предложа, защото не знам от къде си, така че има шанс и да ти е по-удобно...До Жолио Кюри (метростанцията) до магазин 'Верде', надолу по уличката до магазина с цигарите и алкохола има един магазин, по-малък, но има готини модели.
    Знам...Много лошо обяснявам.

Иначе аз като тренирах волейбол нищо не ми ставаше на гуменетките и си държаха по година-две, не знам ти какво им правиш...

Мерси за информацията ,тия дни мисля да намина до CCS-а ,пък и да пообиколя някой и друг магазин.Дано само този път си намеря бързо ,че миналата година беше голям зор.
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Да, Етнис има в онзи мол до НДК, дето не знам как се казва, но ако CCS ти говори нещо - там. На Гурко номер 72 има Бейк Пойнт там също продават Етнис.
    Ванс...Магазини Инсомния мисля, че се казваха и мисля, че там имаха - единият е на Гурко отново, само, че 46ти номер, а другият на 6-ти септември, 18А се водеше. Понякога и в На тъмно има някой и друг готин модел.
    А другото, което мога да предложа, защото не знам от къде си, така че има шанс и да ти е по-удобно...До Жолио Кюри (метростанцията) до магазин 'Верде', надолу по уличката до магазина с цигарите и алкохола има един магазин, по-малък, но има готини модели.
    Знам...Много лошо обяснявам.

Иначе аз като тренирах волейбол нищо не ми ставаше на гуменетките и си държаха по година-две, не знам ти какво им правиш...

Мега фен Аватара на LordOfLight
    Град
    In The Brave New World
    Абе баш кецките са си гуменките! Или аз поне като бях малка така им викахме! Ако са гуменки зимай някви обикновени всичките са едни и същи! Въпреки че аз от моите на булдозер не съм доволна...накъсах ги бързо...верно, че за работа ги ползвах, но все пак!
    ...don't care what I've become but fear what I am becoming...

Мега фен Аватара на dirtyyy
    За лятото определено ванс.

Супер фен Аватара на marble
    Ванс, duh. Страшно удобни са, леки са. А тъкмо днес видях едни адидаски, които са нещо средно мужду ванс и lacoste и доста се замислих.
    Иначе нося предимно DC, а сега си чакам едни TOMS. Не са кецове или гуменки, но за късна пролет и лято са страхотнининини.. И са много сладички. <3
    А относно това от къде да си ги купиш.. Не е задължително да са от България. Половината ми стая е от ebay. ^^

Аз много се чудех дали да не си поръчам онлайн ,но ме разубедиха..Иначе мерси за информацията и аз съм се насочила нещо към Ванс.
    Цитирай Първоначално написано от marble Виж мнението
    Ванс, duh. Страшно удобни са, леки са. А тъкмо днес видях едни адидаски, които са нещо средно мужду ванс и lacoste и доста се замислих.
    Иначе нося предимно DC, а сега си чакам едни TOMS. Не са кецове или гуменки, но за късна пролет и лято са страхотнининини.. И са много сладички. <3
    А относно това от къде да си ги купиш.. Не е задължително да са от България. Половината ми стая е от ebay. ^^

Мега фен Аватара на Concussion
    Ходете по търлъчки.

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Аз имам бели с зелени ленти на adidas истински кецове не унези платените

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от trabi_bs Виж мнението
    Аз имам бели с зелени ленти на adidas истински кецове не унези платените
    Ама на Адидас се носят само Samba или Stan Smith, иначе не си тру!

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    или пък обувки за големи ?
    n00bs

Голям фен Аватара на lemonyheart
    Обожавам кецове! Пролет, лято, есен, зима - мога само с кецки да си ходя. ^^ Харесвам всякакви видове от Nike и Supra дo Converse, Etnies, Vans и т.н. =)

I sneakers!
    music>life ♪♫

Съгласна съм ,аз дори и зимата мислех да си изкарам с кецове ,но с тоя сняг нямаше как.. ;д
    Цитирай Първоначално написано от lemonyheart Виж мнението
    Обожавам кецове! Пролет, лято, есен, зима - мога само с кецки да си ходя. ^^ Харесвам всякакви видове от Nike и Supra дo Converse, Etnies, Vans и т.н. =)

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от blackcat82 Виж мнението
    Съгласна съм ,аз дори и зимата мислех да си изкарам с кецове ,но с тоя сняг нямаше как.. ;д
    Не знам с к'во ви пречи снегът...
    Не, сериозно - с какво ти пречи снегът?

Мега фен Аватара на Concussion
    Отде са навъдиха тия лайнарчовци тука

Супер фен Аватара на marble
    Защо са те разубедили.. Ми стана любопитно?

Защото както каза един приятел ,щом е обувка трябва да се пробва.А и имам някои лоши спомени с това как изглежда на картинката и след като я доставят.
    Цитирай Първоначално написано от marble Виж мнението
    Защо са те разубедили.. Ми стана любопитно?

Nike си зех аз , доволен съм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си