Мисля,че за да си нарисуваш на тялото нещо за цял живот,то въпросното нещо да има особено значение за теб и всичко да е добре обмислено.Абсолютно абсурдно ми се струва някакви 13-14-15 годишни да си рисуват пеперуди,котки,зайчета и изобщо цялата фауна само защото са видели подобна снимка във фейсбук.Или пък да си пишат изтърканите надписи като "Оnly God can judge me",а на профила им да пише-атеист. (мда,и такива има).А най-смешното е,когато решат,че вече не могат да чакат толкова и бързат да си преведат надписа с google translator.Точно такъв случай знам с едно момиче.Видя някакъв надпис и реши да ги го напише на арабски(понеже явно разбра,че българския и английския ги владее перфектно и реши да мине на арабски),преведе го с гугъл,направи си го и след не знам си колко време разбра,че няма нито една вярна дума.Друга пък (на 15) реши да изрази любовта към гаджето си като си направи татуировка с името му.

Аз съм ЗА татуировките,ако наистина си обмислил го добре и това,което ще остане на тялото ти завинаги,е нещо със символично значение за самия теб.