.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Супер фен Аватара на SpiritInBlack

Бахти майтапа ?

Преди време бях чел , че само луната не се променя на този свят , ама май не е така.Като погледна назад в близкото ми минало съм си все същият.Малко по-нахакан и доста по-вървежен , но все пак.Хората продължават напред , а аз анализирам и правя гадни планове.Мисля , че характерът на човек се оформя 25 % семейство , 25 % приятели и среда , 50 % неща , които са ни се случили.При мен повратните моменти бяха 2.Първата ми приятелкал беше когато бях на 16 , доста рано , имайки предвид колко срамежлив бях .Тогава бях влюбен в нея , наистина.Като всяка първа любов мислех , че тя ще бъде вечна.Да , ама не.Момичето беше възможно най-гадното , което можеше да ми се случи.Минах през висшата школовка прекалеко малък и неопитен.А след това най-добрата ми приятелка , единствената истинска приятелка , която съм имал , приятел в истинския и неподправен смисъл на думата , напусна.Тези и още някои други неща ме промениха.Да , имах доста приятелки после , но това не променя нищо.Бях на 16 , сега съм на 19 ,скоро на 20.И какво се промени ? Нищо.Дори и в новата ми среда нещата са същите.Нито парите , нито близките ми приятели ме карат да се чувствам щастлив.Дните се нижят еднообразно и безсмислено. Може би съм толкова жаден за любов , защото никога не съм я получавал и смятам , че само тя ще осмисли живота ми.Може би съм глупак.Със сигурност щом очаквам толкова много.А нещата винаги могат да станат по-зле.Наскоро на мой близък човек почина бащата.Ами ако това се беше случило на мен ? В каква душевна и физическа развалина щях да се превърна? Просто всичко ми е толкова сиво и безсмислено.Преди време в Пловдив срещнах най-хубавото , мило , красиво , забавно и т.н. момичета , което може да си представите.Тогава обаче се случиха доста неща и може би основно комплексите ми попречиха на връзката ни.Хаха, бидейки сантименалния глупак , който съм , все още чета нашите хронологии.Направих ужасни грешки с нея заради ниското си самочувствие и лоши общи познати , които биха и наговорили лоши неща за мен.Хаха , май са истински щом така се държах.
    А дали ситуацията сега е различна ? Горд студент съм в София , но от най-популярното момче в групата , станах средна ракия . Защо ? Защото хората ме разочароват прекалено много , а когато си изпусна нервите става страшно.Ами ако харесам тяхна приятелка ? Историята ще се повтори.Да , аз съм по-добър човек от преди , но и момичето няма да е същото.А относно другото , скоро тя заминава в чужбина.И пак ще стоя под дъжда на летището ден да я чакам обратно ;/

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Депресиран си. Всичко ти е сиво и безраличнo и еднакво. Промени нещо в ежедневието си - запиши се на нещо, което ти харесва. Ще срещнеш нови хора, ще научиш нови неща - това би те променило.

Прави неща, който обичаш да правиш - поглези се. Излизай навън - това е може би най-важното. Спортуваi. Чети (макар това мен да ме депресира).

А за момичетата. Какво да ти кажа. Ще му дойде времето и затова.

Не съм депресиран , разсъждавам трезво и логично.Горните неща биха могли да важат за разглезено 16 годишно момиченце , но не и за мен

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Welcome то the world.

Какво очакваш да ти кажа? Мда, животът е еднообразнa, сива дупка. Да, не е честен. Да, всички ще умрем. И какво? Отсега ли ще си седнеш на задника и ще пропилееш годините си в мислене за неизбежното, вместо да се позабавляваш?

Супер фен Аватара на Glamour92
    Авторе-дефинирай ми проблема си точно.
    Първата ти приятелка ти е разбила идеалистичните представи-нормално,на всеки се случва.Предполагам,че несъзнателно те е страх-дали от ново разочарование(или много такива),или пък от житейски удари(впечатлил си се от смъртта на бащата на твоя приятел).Питаш какво ще стане,ако се случи на теб.Ще ти кажа-ще те боли,много при това.Но ще оцелееш и ако приемеш нещата фисософски,ще придобиеш една идея по-зрял светоглед.
    За пловдивското момиче-какво ви попречи? Защо четеш хронологиите,ако няма смисъл от това? Ако има пък-защо не направиш нещо,за да реализираш обожанието си към тази девойка? Ако е невъзможно-кое те възпира да потърсиш друга? Страх от ново разочарование? То така или иначе рано или късно идва-така идва опитът при повечето хора-неправилно е да бягаш от това.Ако пък продължаваш да се криеш от разочарованията-сиво ще ти е.И безразлично-защото никога няма да рискуваш,няма да видиш нещо ново,а човек щом свикне със старото му доскучава...
    Препоръчвам ти да живееш.В пълния смисъл на думата.Видиш ли възможност за нещо ново,интересно,хубаво и неизпробвано-давай.Значи искаш да ми кажеш,че живееш в града,предлагащ най-многобройно възможности и все пак имаш усещането,че всичко било "сиво"..? Помисли си дали "бъга" не е в твоя собствен телевизор...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Някой го е налегнала депресията и има нужда от внимание.

Мега фен Аватара на Chacho
    Най-лесно е да виждаш лошото. Истинското предизвикателство е да намираш хубавото. Не веднъж, а постоянно. Не е нужно да губиш реализма си и трезвата преценка. Търси решения, не намирай проблеми. Не всеки може да го направи, но и не всеки е щастлив.

Ако наистина не ти изнася ежедневието, замисли се какво искаш да бъде и се бори да си го подредиш според себе си.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

По-скоро се е затворил и самовглъбил и преувеличава страховете си.
    Ако ми каже какво точно го тормози,бих се опитала да помогна-горе обаче виждам писаници на човек,опасяващ се от ситуации тип "нероден Петко",което го кара да се напъха в сивото си леговище и оттам да смята,че и целия свят,видиш ли,бил сив...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Цитирай Първоначално написано от Glamour92 Виж мнението
    Авторе-дефинирай ми проблема си точно.
    Първата ти приятелка ти е разбила идеалистичните представи-нормално,на всеки се случва.Предполагам,че несъзнателно те е страх-дали от ново разочарование(или много такива),или пък от житейски удари(впечатлил си се от смъртта на бащата на твоя приятел).Питаш какво ще стане,ако се случи на теб.Ще ти кажа-ще те боли,много при това.Но ще оцелееш и ако приемеш нещата фисософски,ще придобиеш една идея по-зрял светоглед.
    За пловдивското момиче-какво ви попречи? Защо четеш хронологиите,ако няма смисъл от това? Ако има пък-защо не направиш нещо,за да реализираш обожанието си към тази девойка? Ако е невъзможно-кое те възпира да потърсиш друга? Страх от ново разочарование? То така или иначе рано или късно идва-така идва опитът при повечето хора-неправилно е да бягаш от това.Ако пък продължаваш да се криеш от разочарованията-сиво ще ти е.И безразлично-защото никога няма да рискуваш,няма да видиш нещо ново,а човек щом свикне със старото му доскучава...
    Препоръчвам ти да живееш.В пълния смисъл на думата.Видиш ли възможност за нещо ново,интересно,хубаво и неизпробвано-давай.Значи искаш да ми кажеш,че живееш в града,предлагащ най-многобройно възможности и все пак имаш усещането,че всичко било "сиво"..? Помисли си дали "бъга" не е в твоя собствен телевизор...

Последната част ме накара да се разсмея , хаха .Проблемът е в мен , правилно. Не знам , може би имам прекалено високо мнение за себе си , просто гледам другите около мен и трудно си представям какво искам.Не , не е обожание.Минах годините , когато имах нереална представа за момичетата около мен.Тя просто е принцеса , дори името и е такова <3 Прекалено много неща станаха , за да се получи между нас , макар наиситна да ми се иска.А зашо ги чета е спорен въпрос - дали защото ми е най-хубавият спомен или просто нежелание да започна нещо друго

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Прав си - същия наивен глупак си както си бил на 16. Нищо не се е променило,повратните моменти, които описваш не са ти оказали влияние. Ако бяха - щеше да приказваш доста по зряло.

От гледна точка на паметника - всичо е преходно и променящо се, но от гледна точка на хората паметника си е все същия.

Капиш?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Казваш,че имаш твърде високо мнение за себе си-високо прямо какво?Спрямо реалните ти качества или спрямо мнението ти за околните? Ако е второто-не допускаш ли,че в едно такова многолюдно място като София,сред стадото би могъл да намериш и хора от твоята порода?
    За хронологиите-ясно предизвикват у теб приятни усещания...
    Ако не си преодолял старата история и това те кара да изпадаш в мрачни настроения-нали си наясно,че рано или късно ще излезнеш от "мрачния" си период?
    И друго-трябваше даже в началото да те питам-от кога започна да се чувстваш по този начин? Това нормалното ти мислене ли е?
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Добре, имаш проблем, че си си пропилял няколко шанса, в момента нямаш изгора и тая празнина ти се отразява на ежедневието, затова виждаш всичко сиво и монотонно. Правилно ли съм разбрал или и аз не доумявам какво точно те тормози?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Дам , гадното ми настроение е основно заради липсата на момиче , което да харесвам много.По-точна тя да ме харесва , защото аз наистина харесвам Анастасия , хаха.Ядосват ме повече неща отколкото би трябвало и за които обикновено не ми пука.Преди седмица в Бонсист загубих футболен мач срещу отбор , който беше слаб.Ама моите съотборници бяха по-зле.Направо превъртях.Как не им скочих да ги бия не знам.Или загубите на ръце на покер заради бад бийт.На немалки суми наистина , но все пак.Когато контакутвах с въпросното момиче , приемах всичко с усмивка.

валдес : теб си те спомням от доста време , брат . това , което каза е правилно.

И не , не е депресия.Просто хронично гадно настроение.Ще ми мине скоро надявам се.

Знам , че най-доброто ми решение е да се запознавам с много хора и да харесам някого , обаче нямам желание в момента.Не че не съм готов , хаха

Част от това да си зрял е дори да не ти е не ти е много на кеф, да уважаваш другите и да се сдържаш. Овладей си малко импулсивността и тия периоди минават, концентрирай се върху важното. Студент си, предполагам имаш посока за развитие - гони я.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Тц.. най-доброто решение в случая не е да се запознаваш с хора. Щото ще си същия кисел тип като тук. А това няма да е полезно за никой от двата фланга.

Вземи си възстанови баланса в душата и чак тогава отивай на хорото. Материали в нета има много.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на djipsito
    Научи се да губиш
    Спорта не те ли учи ?
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Един виц ще ти оправи настроението.

Стоят боцманът и капитанът и виждат, че срещу тях идва торпедо, което няма как да избегнат. Капитанът казва на боцмана:
    - Боцмане, иди да съобщиш на екипажа, че ще потънем... Неизбежно е... Ама го направи малко по-меко, че да няма паника.
    Боцманът отишъл при екипажа и казал:
    - Ей сега ще си извадя оная работа и ще разцепя с нея кораба!
    При което всички започнали да му се смеят. Боцманът извадил оная си работа и я ударил в палубата на кораба с все сила, при което тя се разцепила и корабът потънал.
    След ден-два се срещат капитанът и боцманът, плувайки на различни отломки, и капитанът казва:
    - Боцмане, мамицата ти, торпедото ни пропусна!

Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Не съм депресиран , разсъждавам трезво и логично.Горните неща биха могли да важат за разглезено 16 годишно момиченце , но не и за мен
    Всеки си мисли, че неговата гледна точка е най-правилната и че е обективен, но никой не е.

Тоя виц наистина ме накара да се разсмея , мерси .

Валдес , отново си прав , обаче може би съм си внушил , че общуването с много момичета и намирането на "специалната" е единственото нещо ,което може да ми помогне , и работата става малко затворен кръг.

И мразя да губя.Когато съм в гадно настроение и става заради съотборници особено

На теб обаче все останалите са ти виновни...И веднъж не посмя да погледнеш в своята паничка.Вкиснато ти е-щото другите били под твоя ранг.Губиш-съотборниците виновни.
    Убедена съм,че и с момичетата подхождаш така-тая не е като Анастасия-отписвай я,с другата пък нещо не можем да се разберем-заради проклетата й порода е...аз с нищо не съм й крив и т.н
    И недей да възприемаш намирането на половинка като идея фикс.Иначе тъй и ще има да си търсиш...

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Защо си мислиш ,че няколко грешки са причината да гледаш толкова черногледо на света около теб?Според мен всичкото при теб е нещо като наложено и от самият теб.Кой може да ти помогне,освен ти самият?
    ПП:Доста депресарската я даваш,светът не е свършил само защото си сам?!..
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a mn mi e smeshno v toq forum naprao padam na zemqta ot smqh kato vi cheta komentar4etata oleleleeieelei ;d;d;d;d

Хм.. прочетох поста ти и доста време си мислих какво да ти напиша. Според мен имаш нужда да бъдеш обичан.. да знаеш, че значиш нещо за някой.. Искало ти се да е така с Анастасия, но не се е получило.. Което не означава, че нямаш шанса да бъдеш щастлив още сега. Общувай... запознай се с нови хора. Ако няма шанс да сте заедно .. ти самия знаеш, че всичко е безсмислено.. гледай напред. Чувствала съм се като теб, дори сега е така.. и рядко пиша коментари, но трябваше да напиша тук. Не се отчайвай .. всичко ще е наред. Искаш щастие и любов- търси я ! Хъг.
    Requiem for a dream <3

В живота ти се появява едно момиче,влюбваш се в него,всичко е идеално,изведнъж тя прецаква работите,оставаш сам,вечер ,когато си лягаш винаги си мислиш за нея,за спомените ви,търсиш вината в себе се,но минава време...появява се ново момиче,забравяш старото,отново летиш,но сценарият се повтаря... Познато ,а ?

Ама с Анастасия аз прецаках работите ;/

да.. познато.
    Ако искаш да ги оправиш и мислиш, че си струва - ДАВАЙ! няма да ти падне от небето. Но ако мислиш, че няма смисъл.. гледай напред. Бтв найс аватар. хаха
    Requiem for a dream <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си