Преди време бях чел , че само луната не се променя на този свят , ама май не е така.Като погледна назад в близкото ми минало съм си все същият.Малко по-нахакан и доста по-вървежен , но все пак.Хората продължават напред , а аз анализирам и правя гадни планове.Мисля , че характерът на човек се оформя 25 % семейство , 25 % приятели и среда , 50 % неща , които са ни се случили.При мен повратните моменти бяха 2.Първата ми приятелкал беше когато бях на 16 , доста рано , имайки предвид колко срамежлив бях .Тогава бях влюбен в нея , наистина.Като всяка първа любов мислех , че тя ще бъде вечна.Да , ама не.Момичето беше възможно най-гадното , което можеше да ми се случи.Минах през висшата школовка прекалеко малък и неопитен.А след това най-добрата ми приятелка , единствената истинска приятелка , която съм имал , приятел в истинския и неподправен смисъл на думата , напусна.Тези и още някои други неща ме промениха.Да , имах доста приятелки после , но това не променя нищо.Бях на 16 , сега съм на 19 ,скоро на 20.И какво се промени ? Нищо.Дори и в новата ми среда нещата са същите.Нито парите , нито близките ми приятели ме карат да се чувствам щастлив.Дните се нижят еднообразно и безсмислено. Може би съм толкова жаден за любов , защото никога не съм я получавал и смятам , че само тя ще осмисли живота ми.Може би съм глупак.Със сигурност щом очаквам толкова много.А нещата винаги могат да станат по-зле.Наскоро на мой близък човек почина бащата.Ами ако това се беше случило на мен ? В каква душевна и физическа развалина щях да се превърна? Просто всичко ми е толкова сиво и безсмислено.Преди време в Пловдив срещнах най-хубавото , мило , красиво , забавно и т.н. момичета , което може да си представите.Тогава обаче се случиха доста неща и може би основно комплексите ми попречиха на връзката ни.Хаха, бидейки сантименалния глупак , който съм , все още чета нашите хронологии.Направих ужасни грешки с нея заради ниското си самочувствие и лоши общи познати , които биха и наговорили лоши неща за мен.Хаха , май са истински щом така се държах.
А дали ситуацията сега е различна ? Горд студент съм в София , но от най-популярното момче в групата , станах средна ракия . Защо ? Защото хората ме разочароват прекалено много , а когато си изпусна нервите става страшно.Ами ако харесам тяхна приятелка ? Историята ще се повтори.Да , аз съм по-добър човек от преди , но и момичето няма да е същото.А относно другото , скоро тя заминава в чужбина.И пак ще стоя под дъжда на летището ден да я чакам обратно ;/