.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

да.. познато.
    Ако искаш да ги оправиш и мислиш, че си струва - ДАВАЙ! няма да ти падне от небето. Но ако мислиш, че няма смисъл.. гледай напред. Бтв найс аватар. хаха
    Requiem for a dream <3

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    @ лавли систъ :
    Гадна история е нали.Съжалявам , че и ти си го изпитвала.

То си струва , ама като знаеш , че няма да стане и крайният резултат ще е по-кофти..

Мерси , знаеш ли колко дълго време го търсих , хаха. Бих предпочел евер пред евън ама ме няма с фотошопа. На мен пък ми харесва твоят , хаха.

колд тиърс : Грубо , много грубо. Кофти е когато момичето си струва . Имам една максима : Когато момичето не иска да дойде при мен , аз няма да отида при нея.Ще я накарам да дойде .,Ххахах
    Пътува си човечец с трабанта си но се заблял и на сфетофара се праснал в един джип. Слезли мутрите от джипа но светнало жърто и те се върнали и продължили. Кара си нашия загледал се в красива жена и нещеш ли пак сфетофар и пак същия джип и пак се фраснал отзад. Наскачали мутрите и тръгнали към нашия , а той си помислил " Ей сега ми ебаха майката !!! Как може да съм толкова тъп че два пъти да се ударя в тях... " Стиснал юмруци, затворил очи и зачакал....но нещеш ли светнало пак жълто и мутрите се върнали и продължили. Нашия си казал " Е, това е късмет!!!" и продължил....Звъннал му телефона и докато го намери къде е ....пак сфетофар, пак същия джип и пак се фраснал отзад..... Първата му мисъл била: " Сега вече направо си умрях... ще ме утрепят, но няма да дам....! ! ! ! " Взел една щанга излезъл от трабанта отишъл при джипа и започнал да удря под ред: фарове, мигачи, преден капак
    - налага и искри му хфърчат от очите....но светнало жълто и нашия се качил в трабанта дал мръсна газ и беж да го няма. Мутрите се спогледали сконфузено и единия попитал:

- Брато, скива ли тая бяс!!! Ами представи си ако ние го бяхме ударили, какво щеше да стане с нас..... ???
    Кажи още някой як виц =)
    Последно редактирано от SpiritInBlack : 02-25-2012 на 18:10 Причина: ще му се не види и бъгавия сайт , непозволяващ цитати

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    колд тиърс : Грубо , много грубо. Кофти е когато момичето си струва . Имам една максима : Когато момичето не иска да дойде при мен , аз няма да отида при нея.Ще я накарам да дойде .,Ххахах
    Ти си знаеш, моята максима е да не подновявам приключили истории. По-добре е да пиша нови.

- Скъпи, ще ти кажа тези две думи, които завинаги свързват двама влюбени…
    - Кои?
    - Бременна съм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си