- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо любовта?
Има нещо, което обягва на моята персона - защо хората отделят толкова много време, усилия, нерви и т.н. в търсене на ''половинка''? Защо се е преварнала в огромна част от живота и почти от всякаде се сипят материали свързани с намирането, липсата и проблемите свързани с нея? Какво е толкова важно на любовта, че хората са се вкопчили така в нея?
Ха ха ха .. Колко интересноЛюбовта е чувството което осмисля живота ни най-много , мога смело да твърдя
Нищо не може да се сравни със споделената любов , стига тя да е истинска.
Вродено ни е да търсим половинка.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Щот' си нямат други занимания.
Сериозно го мисля, забелязала съм го при мен, като нямам нещо друго на главата почвам да мисля за любов, филми, простотии. Не се впускам в нищо, чакам някой с топки да покаже интерес. Така де, не ми е фикс идея. Иначе и аз се чудя на тези, които не могат да са сами.
Първоначално написано от antifashionshit
Добра скука си изживяваш май, а како Криси?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Щот е готино да се топлите взаимно.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Нещо го обръщате на секс. Ама въпроса ми не е насочен на там, а към останалите неща свързани с любовта. Секса си е свързан с животинското.
Въпроса ти е глупав, явно породен от незрялост. Разбира се може да ти напишем един чаршаф защо е така, но по хубаво за всички е да погледнем шеговито и да се позабавляваме.
Dr. Gregory House
Чочко иска да се топне, нема любов!
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Последно време рядко ми се случва![]()
Не, само преди да заспя ;д
Абе, гадно е да се вглъбиш в тва и да забравиш всичко друго. Като си зает, нещата просто се случват и се нареждат сами, зависи как си разпределиш времето. Едно нещо като ти липсва и като имаш нужда от него, за кво трябва да се вкопчваш ? По-добре да запълниш колкото можеш с друго нещо, което ти е приятно. Да си блъскаш главата не е вариант, изникват въпроси като "Къде са свестните мом(и)чета ??"
Едит: Кой каза храна ?
Едит2: Чачо, не ми викай Криси, че ми е много лигаво ;р (А кака на испански означава ако (лайнце)Мойш да ми викаш Крис-дрис, нали се оплака, че ти акам в темата. Ама знам кво да ти подаря за 1ви юни - ароматизатор!!)
Последно редактирано от djipsito : 02-23-2012 на 21:49
ХЕхе, джипсито(да не кажа Криси) и чачо нещо се заиграват.
Dr. Gregory House
Притеснихте ми Чочанцето...
Малии лошо за Чачо щом и ти си имаш Чочо....
Ем, че той ако толко лесно се притеснява....
Dr. Gregory House
Извод - народа го е хванала яка скука(първия коментар на джипсито), аз друг отговор няма да получа и някои прави/опитва зарибявки по интернет.
chocho=pussy
Имам си.
Хареса ми играта на думи, ама не ми харесва, че правим ебати спама ;р
wartburg353, аз лично ти отговорих супер сериозно... В смисъл, че наистина тва мисля.. Иначе, да, скучно е като цяло...
Аз на друго виках Чочко ;д
ЗнамИграя си с думите ;р