.
Затворена тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Не знам какво разбираш под думата "женска химия" .. най - леката химия е Анавара

Град
    Пловдив
    Еми така се води стромбата... "женска химия"..

200 хапа са си удар за черния дроб, значи тамоксифен не ти е нужен поради простата причина, че стромбата не ароматизира. Дори чернодробните проблеми може да ги почнеш накрая - също много изгодно идва Силимарина. Стромбата е много мека откъм странични ефекти, в това число и нейната ниска подтискащата функция върху ендогенното производство на тестостерон. Препоръчвам ти след края на цикъла да вкараш 1 опаковка клостилбегит, по 1 хапче дневно, превантивно, за да върнеш всичко в нормите. За да е всичко изрядно. Относно половата функция бих казал, че примиболан, анавар и станозолол(стромба) са най-меките стероиди откъм нея. Ако става дума, при сериозни цикли в края, се взима първо прегнил, след това се вземат паралелно тамоксифен и клостилбегит(като тамоксифена се взима и по време на цикъл)Ако се взима само едното от двете, това е клостилбегит, тъй като е по-ефективно. Тамоксифена действа на естрогена, докато клостилбегита(кломида)дейс тва на естествения тестостерон, тоест подбужда организма да произвежда повече и да възвърне нормите отпреди цикъла.След клостила, вкарай и екдистила.Почни клостила на следващия ден след края на цикъла! Кортизола е катаболен хормон пряко зависим от стреса и другите хормони. След цикъл е занижен тестостерона, естрогена е повишен, а това е върховият момент на кортизола да атакува мускулите и да ги руши. От една стромба и то кратък цикъл няма да попаднеш в кортизолна дупка, поради простата причина че стромбата е лек стероид, след който организма бързо и ефективно се възстановява дори и без външна намеса(имам впредвид кратките цикли или моноцикли от 3-5 седмици).

Град
    Пловдив
    Значи с две думи няма какво да ми стане от този цикъл от 200 хапчета...? Успоредно с нея ще пия и карсил.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си