- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Немога да разбера 1 нещо (за момичета)
Нали знаеш, че "правилно" е много размито понятие. На мен лично ми допадат момичета, които имат мъжко поведение като цяло и женствено към мен. Тоест, нека притежават мъжки черти, но когато са с мен, да се обръщат към мен за "мъжката" работа. Нещо такова, да ти чеша егото, но разбира се без да се прекалява, за да се съобразяваме с нивото на интерес у другия. Но това е лично предпочитание, не знам дали и при другите е така, не съм се заглеждал/чел/замислял.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Горе казах за това, зависи от мъжа, доколко ги притежава тези качества. Може да е по-женствен и да търси мъжествено момиче или да е с по-силно изразена мъжественост и въпреки наченките й, да си я възприема като жена (такъв човек е вероятно да възприема и някои мъже за гейове). Но не ги взимайте за максими тия работи, като избягахме от контекста на погледите, коментарите ми са някакви мои хипотези на база чуто, видяно и интерпретирано.
ПС: Важен е момента с даването на възможност мъжът да е мъж. Знам, че можеш да си завиеш крушката, но предпочитам да го поискаш от мен, а да не даваш на другите мъже да го правят за теб. Нещо такова. Подобно на специалното внимание, на което момичетата се радват от мъжете си.
Последно редактирано от Chacho : 03-01-2012 на 14:46
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Точно това имах предвид
Джипси... възможно е, но все си мисля, че свестните момчета (мисля, че с теб имаме сходна представа за това какви са те) не се плашат от такъв тип момиче... и знаят кога и по какъв начин да я сложат на място - при това без да я карат да се чувства зле![]()
Пантерке, какво е това слагане на място, което споменаваш не за първи път? И как ще стане номерът да сложиш някого на място, без той да се почувства зле?
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Замисли се върху самия израз, върху думите които са подбрани. Да те сложат на място означава да ти отредат ролята/позицията, която заемаш. В конкретния пример, един мъж би я сложил на място, като я накара да се чувства и държи като жена. Може да е по-оправна и да си отстоява правата пред едно гише да речем, когато момчетата с нея не смеят. От друга страна, когато на нея й се иска нещо, но друго решение е по-разумно, един мъж може да вземе правилното решение без да се съобразява и жената, ако има достатъчно акъл, няма да се почувства зле, а ще оцени постъпката.
Не мисля, че тя има точно това предвид, пък и това, което си описал, не бих го определил точно с тоя израз.
Добре, оставям го на нея да го обясни.
Еее... темата за разговорите м/у двама непознати беше по-интересна.Винаги съм се чудил как точно да подходя към дадено момиче.Ако кажа нещо има шанс да не разбере смисъла и да стане конфузна ситуация,а обичайното здравей,как си, просто е банално,а и някак не върви да започнете да си говорите като стари приятели(тук зависи от самия човек).
Действай извън това,което са ти разправяли,че правят непознатите-щял си да изпаднеш в конфузна ситуация...Е,какво от това? Доза чувство за хумор и готово.Тя ако е момиче на място няма да се смути-ще се посмеете двамата на воля.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Донякъде Чачо го обясни, ама не съвсем.. Не съм сигурна, че и аз мога, но ще опитам.
Имам склонността да командоря. Съвсем честно си го признавам :д Обикновено аз съм тая, която оправя нечии бъкии, и тази, на която всички разчитат за някаква работа. Въз основа на това съм си изградила навика да действам съгласно моето собствено мнение, понякога обаче това става и от името на другите. В дадени моменти не се усещам и леко прекалявам, забравяйки, че някои хора могат и сами да си свършат/кажат нещата. Дразнещо си е някой друг да взима решение вместо теб и когато това стане, приятелят ми ми прави забележка по такъв начин, че да разбера, че е прав, но в същото време да не ме обиди по никакъв начин. Не ме оставя да му се кача на главата. "Слагане на място" невинаги означава груби реплики и сопкания.![]()
Разбрах. Благодаря!![]()
Абе то понякога и да не те привлича чак толкова и да нямаш чувства към него и.т.н в погледа има нещо...
еееее, вие пък като имате претенции за слаби, дебели, с големи или малки гърди, дебел гъз, стегнато малко дупенце .. тва всичкото /че не е и само то/ засенчва това с очите !))))))
70 начина да задоволиш жена :
69 + разходка по магазините !![]()
![]()
мда..и аз съм на същото мнение... (:
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]
Еми, за разлика от всички, дето писаха, че очите не били толквоа важни, аз пък съм на точно обратното мнение. Според очите на човек отразяват цялата му душа. И истината е, че наистина печелят страшно много точки момичетата със тъмно сини очи (А и като цяло светлите, ама не някакво безлично зелено или супер светло синьо) - нз защо е така, просто в тези хора има нещо специлано.
А и като цяло очите издават доста черти на характера. Например жените с черни очи обикновено се свързват със страст.
Аз (не че се хваля :Р) съм късметлия поне на тема очи: зелено/синьо/сиви в зависимост от деня. Смисъл не съм някав супер красив или смотан - нормално момче, обаче доста момичета са ми казвали, че съм имал много красиви очи и трябва да си призная, че като ходя на дискотека, доста често ми се случва да привлека вниманието на някое момиче от разстояние с поглед (а пак казвам изглеждам си супер обикновено по принцип)
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Аз лично супер много ме привличат големи кафяви очи.. Е не чак толкова големи но .. момче / момиче ,.. аз смятам че всеки с такива очи може да те накара да омекнеш :P <3
Да кажа само, че не съм чела мненията по темата...
Аз лично също харесвам светли очи, по-точно зелени. Слабост са ми и точка, влияят ми, повечето момчета с които съм била.... то като се замисля вс освен 2ма са със зелени очи. Но, авторе, това не означава, че ако някой е с кафяви, има супер якия поглед и не само това, ами си ми харесва като цяло, ще му бия шута само щото не е със зелени очи...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Защо кафявите да не струват... аз обожавам кафяви ;дд И не знам.. просто е нещо, което ни влече ;дд А и все пак "Очите са огледало за душата на човек" ;дд
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
и аз не мисля че " кафявите очи не струват" ... гадни очи няма ;д
иначе мен принципно ме привличат момчета със зелени очи..не знам що ;д
мисля че просто не се изразяваме правилно... първо гледаме очите , но всъщност погледа е важен![]()
Мамини душици. И какво виждате в моите очи? :
http://prikachi.com/images.php?images/92/4886092l.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/94/4886094h.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/96/4886096v.jpg
Иначе вече и очите могат да се купят с пари
Вече ще може да променяме и цвета на очите си
Всички, които са родени с кафяви очи, могат да ги правят сини срещу 3600 долара
http://www.tialoto.bg/a/19-liubopitn...-na-ochite-si/
3600 долара не са кой знае колко много пари, така че всеки, който е решил ще си направи очите сини
аз сини не харесвам според мен променяне на цвят си заслужава само ако се гони зелено-сини
На моето извънземно са му такива и има много голями и изразителни зеници
Последно редактирано от babati : 06-13-2012 на 05:31
Стига да няма някой глупав/убит поглед .. цветът е без значение.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3