- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Немога да разбера 1 нещо (за момичета)
Имало е смисъл да ги четеш всичките тия книги. Интересно ми е нещо - когато общуваш с момиче, следиш ли съзнателно (или несъзнателно) за тия сигнали, които си прочел?
Определено е така. Приятелят ми е доминиращ тип и от самото начало изпитвам големи затруднения да го гледам в очите дълго време, ако решим да си играем на надмощие. (ако се гледаме миличко, няма проблем). Иначе с разни пишлемета... лесно е, направо като с момиче :д
Ами обикновено не. Преди време много ме вълнуваше и първоначално ми пречеше да водя нормален разговор. Говорех празни приказки, защото умът ми беше съсредоточен върху жестовете. Забелязвам това-онова, но с времето става навик. Не че хващам всичко. А и предимно го прилагам върху себе си, може да се каже, че съм се поочистил от порочни движения. Хубавото е, че те взимат по-насериозно, ако притежаваш подходящ сноп от жестове, като сред най-ефикасните си е този на доминиране. Просто предразполага към по приятни разговори и спокойни разговори, ако не правиш бариери, ако огледалчничиш на човека срещу теб или му даваш знакове на интерес, когато ги заслужава. Знам ли, сложно е, вече наистина не се замислям почти за повечето неща, само когато се изнерви обстановката.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.