.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Бадминтон

Бадминтон

Къде в София мога да тренирам?

Знам нещо край Локо, ма не съм сигурна .И аз искам малко информация, колко струва и т.н.
    You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.

Зала София... там доо кукуландия аааа за парите ... не помня много ма не беше много скъпо 20-40 леваа или нещо такоа маа въобще не съм сиг шот мн отдавна не съм ходил

Голям фен
    Над 20 лева ако дадеш треа си някав откачен. Ти първо федарбал можеш ли да играеш?

В зала София е 10лв/час за корт на дневна светлина и 15лв/час за корт на осветление... Условията са си перфектни

Град
    between the stars ,,
    аз на локото не съм чувала ,че има въпреки ,че там тренирам .... поиформирай се малко из нета
    uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3

Град
    Тепетата
    Цитирай Първоначално написано от yahhooo
    Над 20 лева ако дадеш треа си някав откачен. Ти първо федарбал можеш ли да играеш?
    Защо аз давах по 25 лева на месец в продължение на 4 години Спорта си е забавен
    Time is all I got

спортът кърти и е коренно различен от федърбала

не е коренно различен според мен , защото играя федърбал супер добра съм и бадминтона е сходен ловкост бързина и рефлекси само дето има мрежа и правила

и аз тренирам и не е никак различно от федербала. аз тренирам в училище и не давам пари и на състезания ходим. спорта е много готин . който го тренира не си губи времето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си