.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Какво и става?

Здравейте съфорумници,
    Искам да споделя моята история защото много ми тежи....

Имам приятелка от две години и я обичам адски много, но нещата никога не са били по мед и масло между нас. Първото нещо е, че баща и не я пуска да излиза от тях. И за да стане ясно не сме на по 14-15, а и двамата сме на 21. Запознахме се когато бяхме в 12 клас. Училищата ни бяха близо едно до друго а ни запозна общ приятел. Всичко от начало беше хубаво до баловете когато изведнъж започна да ме отбягва. Мина се известно време в което не съм се отказвал от нея, борих се и си я спечелих, но лятото един ден със сълзи на очи дойде при мен и ми каза, че отначало във връзката ни (преди да правим секс) е спала с бившия си приятел. Това ми дойде като гръм от ясно небе, но си казах Ок няма значение, нали е с мен, значи иска мен. Учехме в един и същ университет, но аз се отказах защото никога не съм бил добър ученик ... какво ти висше. Започнах да работя а тя още си учи. Сега е втора година. Първата година бягаше от лекций за да се виждаме идваше у дома почти всеки ден. Втората година успях да я убедя да идва само когато има дупки за да не изпуска часове и да няма проблеми у тях. Идваше всеки четвъртък и петък. Бях доволен, виждахме се по два пъти в седмицата а през останалото време телефони и скайп. Да се има напредвид, че през лятната и ваканция не сме се виждали защото не и дават да излезе а това са 3 месеца в които съм бил на разположение за нея 24/7 в скайп и по телефоните през които тя ми казваше колко и липсвам, колко ме обича и т.н. (междо другото забравих да кажа, че търсих 4 месеца работа за да съм на смени в които мога да съм с нея всеки ден когато тя пожелае) По средата на първи семестър втората година започна малко по малко даскалото да става по-важно за нея. Виждахме се само в петък, а тя си тръгваше около обед защото винаги имаше да преснима нещо, да вземе нещо от колега, да пазарува и т.н. Никога не съм и викал и не съм и се карал, винаги съм и угаждал и съм я третирал като най-важното нещо. Преди седмица започна втори семестър на годината преди който имат 3 месеца почивка за изпитите. НЕ СМЕ СЕ ВИЖДАЛИ ОТ 3 МЕСЕЦА. Във вторник (на 21.02) имахме годишнина (2 години) чухме се всичко, но тя каза, че е на даскало. Прибра се в 6.30 вечерта чухме се за 10-15 мин и тя си легна защото е уморена. следващия ден който искам да изтъкна е вчера (четвъртък) пак беше от сутринта до вечерта в университета уж. Лошото е това, че видях програмата и и знам, че във вторник е имала часове до 2 часа, а в петък до 12часа. Утре няма нито лекций нито опражнения а не ми е казала, че може да се видим. Сега, когато пиша това е 04.42h т.е. вече е петък. Какво мислите, изневерява ли ми? Къде може да е била и на годишнината ни и вчера.... не може да е била на кафета от 12 до 17 часа.... Ако днес ме излъже, че е на даскало мисля да я игнорирам напълно. Искам да видя как ще се чувства без мен. Или ще я зарежа. Казал съм и не 1 път: за мен честността е на 1во място. Тя знае, че ако го бях разбрал от друг човек това за бившия и отдавна нямаше да ме познава. Моля посъветвайте ме защото не издържам, ще откача.

П.п. забаравих да кажа в специалността и има само момчета, което в началото ме влудяваше, но за 2 години свикнах малко или много. Така, че предположения от типа "била е в приятелка" не минават. Техните я държат много на тънко... тя няма приятелки или поне не толкова близки.

Мега фен Аватара на Chacho
    Не мисля, че е до техните. Лъже те и най-вероятно ти изневерява или просто й е омръзнала връзката, но й е гузно да каже "край" на нещата, защото ти си прекалено въвлечен и ще те нарани. Но да бяга от проблемите не е решение. Не може да не сте се виждали от 3 месеца и да ти говори такива глупости. Настоявай да се видите възможно най-скоро и да решавате нещата. Бъди готов за най-лошото и си тръгни с достойнство. Пич си, малко множко си я разюздал и си я търпял, но все пак заслужаваш повече от това.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    100% се е харесала с някой колега. Това е точно поведение на момиче, което има връзка, но нова тръпка в лицето на друг човек.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Мдам. Пантерката е права.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ама голяма си женска бе авторе. Квото ти каже и ти като кученце изпълняваш... Вярваш и за всякакви глупости, и се оставяш да ти дават наклон на трибуквеника...

Скоро ще те зарежат, аз така го виждам. Тя си е намерила някой по свестен, теб те търпи щото и угаждаш.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    зарежи я
    или си е намерила някого, в който е влюбена, или някой я чука и очевидно това не си ти : )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Glamour92
    По всичко личи,че тя има желание да прекъсне връзката.Но не и се иска тя да е тази,котя ще каже "тръгвам си",тоест демонстрира нехайно и несериозно отношение,за да може ти да свършиш "мръсната работа" и да я зарежеш.Може би,защото те щади и смята,че като последната дума е твоя,няма да се чувстваш чак толкова наранен,а може би защото няма смелост сама да сложи категоричният край.
    Вие двамата поначало сте били доста дистанцирани като двойка-тия периоди,траещи месеци,в които не сте се виждали и сте поддържали връзка само чрез скайпове и телефони...Въпрос на време е било да се разсъхнат нещата.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на Chacho
    А и ако с другия не вървят нещата, те държи като резерва.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Да,може и така-или пък все още не е напълно убедена кой от двамата иска да избере окончателно.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на cyclops
    Хмм да..възможно е да ти изневерява. Възможно е да й е писнала връзката, но да няма смелостта да я прекрати. При всички положения има нещо гнило. И все пак не мога да разбера как така си премълчаваш всичко..? Любов, любов ОК , но имай малко достойнство.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си