.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 88
    Мега фен
    Град
    <3

Тема против тютюнопушенето.

Не обичам да употребявам думичката 'мразя', защото нищо не мразя, за това я приемете като 'не обичам'.

Мразя цигарения дим. А още повече се дразня, когато хора, които са ми на сърчицето се тровят. Ами не искам един ден да са кашлящи и сухи и с вътрешности като на нещо изгоряло и да съм свидетел на това. И всеки път щом видя някой с цигара ми идва да му се скарам и не ме интересува дали ще ми се разсърди. Пф!
    Искам да спрат производството на цигари! Искам като седна в някое кафе да ми е свежо, а не да режа въздуха на кубчета от толко ного дим.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Concussion
    И аз не го обичам. Имам нещо като "алергия към цигарен дим", един път щях да умра от една цигара - кашляш, давиш се, повръщаш... ужас беше. Иначе в някои случаи го смятам за класно, но не е за мен...

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    щрудела не беше ли направила тема, че харесвала мъже, които пушат или нещо от сорта ?

а по темата - газова камера за всеки пушач ! като се задими, не мога да дишам и ми пари на очите...
    n00bs

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Като толкова искат да пушат - навън. Ако им е студено или не им харесва, че вали - да ги откажат. Никой не ги е ръчкал да започват.

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    "Бам,бам, бам", както казваше един култов герой от моето детство.
    Всичко е потенциално опасно!
    Предполагам до 16-18г възраст и вие сте се правили на тежкарчета като сте пушили и пили бири по пейките в някой цветущ парк,повръщали сте си червата на общ. място за радост на околните, но сега четете морал като стар комсомолец.
    И аз искам близките ми хора да не пушат, но щом са го решили няма как да им го наложа да спрат..
    Надали животите на другите са изпълнени с по-продуктивни занимания.
    Respect my authoritah

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    и тогава не съм пушил и сега няма да пуша
    n00bs

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Всеки би следвалда има правото да избира с какво да се трови. Не обичам някой да ми налага ограничения и затова лично аз подкрепям пушачите, въпреки че не обичам цигарения дим, нито цигарите.

Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    Всеки би следвалда има правото да избира с какво да се трови. Не обичам някой да ми налага ограничения и затова лично аз подкрепям пушачите, въпреки че не обичам цигарения дим, нито цигарите.
    А да ти димят в лицето, това не е вид ограничение или налагане на нещо? Пушачите имат право да избират да се тровят, аз имам право да дишам чист въздух и да седна някъде без да се усмърдявам на коч.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Ако ми димят в лицето или ще си изляза на чист въздух, или те ако са добри приятели няма да пушат много.
    Пък и дима не ми пречи на мене попринцип...

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    щрудела не беше ли направила тема, че харесвала мъже, които пушат или нещо от сорта ?
    Харесва ми начина, по който си държат цигарите. Но това са съвсем различни неща. ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Banned Супер фен
    Аз пуша. Аз обичам да пуша. Обожавам да пуша. Както се казваше в един лигав дамски сериал "Това завършва личността ми." и действително се е превърнало в част от мен, както аз част от него. Чувството е толкова уникално, както и в денят, когато започнах - единствената ми любов, която ръжда на хваща. В кръвта ми е, още на първата цигара го разбрах. Никога не ми е било гадно, никога не съм го правила за гъзария. Даже напротив! Започнах, като бунт. За да ме намаразят. За да не съм "част от". Парадоксът е че станах част от пушачите. Но още в началото на 'бунтът' взех, че се влюбих. Ха-ха. Може би е малко преувеличено, но как може да наречеш сладко действие, което извършваш отново и отново, а те убива, освен любов? Време е да изръся клишето - винаги мога да спра. И действително, като човек с бедни финансови възможности, съм си го доказвала милиони пъти.
    Не бих го натрапвала на никого. Най-малко от възпитание. Има етикеция по отношение на тези неща.
    Нямам против да излезна сред студът/дъждът и да си запаля там цигарата.
    В най-дългата си връзка, човекът беше пушач, но просто не даваше да се пуши у тях (фък лоджик ). Та, няколко годинки всеки път, като ми се допуши ходех на вратата - във входа, неприятно, но се свиква. В повечето европейски заведения май беше таква практиката? Хубаво е. Така никой не пречи на никой.
    Така че мога само да кажа, че "не искаме богатства, не искаме пари, а искаме цигарите на старите цени".
    Пушачите можем да сме много добри и възпитани хора и да не ви пречим, тук обаче и системата, и вие трябва да се намесите.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Харесва ми начина, по който си държат цигарите. Но това са съвсем различни неща. ^^
    Ами, аз не вярвам само да ги държат, така че не са различни неща. Много ясно, че само, когато на теб ти изнася ще подкрепяш или плюеш дадено нещо. Така правят хората, като теб.

Да изчакаме до лятото когато влиза пълната забрана за пушене на обществени места...
    За жалост не вярвам да се спазва както в другите страни... :/
    Много се дразня някой като пуши на спирката, дойде му автобуса и си хвърля фаса на земята... ако бяхме в нормална държава това нямаше да се случи... после ревем, че навсякъде е мръсно и има боклуци... :/
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Вижте това <3

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    по-грозен клип от тоя няма накъде.............
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    по-грозен клип от тоя няма накъде.............
    Този по ли ти харесва:

Banned Мега фен
    А тай пушете моите деца ,няма лошо
    Аз не обичам да пуша цигари , но тревата е хубаво нещо

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Да, мъжа винаги е бил по-красив от жената
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Този по ли ти харесва:

..
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на machoka
    абе кур за вас бе )

и мен не ме кефи да седна на слънчице в парка и да видя група рошави индивида да се наливат с бира, да се оригат и дънките им да са 5 размера по-големи и от коленете надолу, ама кво да праиш, демокрация.

и тези да ми обясняват колко било вредно - като ти е вредно, бягай в COSTA кафе и не ме занимавай с псевдо екологичните си нормативи.

Banned Мега фен
    Тези ,които си гледат здравето и не пушат - определено и не пият много
    Пушенето е много тъпо
    Тревата поне ти оказва някакъв ефект и ти става смешно , но пък тя е 100 пъти по вредна и се пристрастява повече от нея

Супер фен Аватара на marble
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    Тревата поне ти оказва някакъв ефект и ти става смешно , но пък тя е 100 пъти по вредна и се пристрастява повече от нея
    lololo
    Не докосвай клавиатура ако ще казваш нещо подобно отново.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    Тези ,които си гледат здравето и не пушат - определено и не пият много.
    Че аз съм живото доказателство

Banned Мега фен
    Ми да така се тръгва по- стъпките на наркомана

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    Че аз съм живото доказателство
    А ти софиянец ли си ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си