- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тема против тютюнопушенето.
Не обичам да употребявам думичката 'мразя', защото нищо не мразя, за това я приемете като 'не обичам'.
Мразя цигарения дим. А още повече се дразня, когато хора, които са ми на сърчицето се тровят. Ами не искам един ден да са кашлящи и сухи и с вътрешности като на нещо изгоряло и да съм свидетел на това. И всеки път щом видя някой с цигара ми идва да му се скарам и не ме интересува дали ще ми се разсърди. Пф!
Искам да спрат производството на цигари! Искам като седна в някое кафе да ми е свежо, а не да режа въздуха на кубчета от толко ного дим.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
И аз не го обичам. Имам нещо като "алергия към цигарен дим", един път щях да умра от една цигара - кашляш, давиш се, повръщаш... ужас беше. Иначе в някои случаи го смятам за класно, но не е за мен...
щрудела не беше ли направила тема, че харесвала мъже, които пушат или нещо от сорта ?
а по темата - газова камера за всеки пушач ! като се задими, не мога да дишам и ми пари на очите...
n00bs
Като толкова искат да пушат - навън. Ако им е студено или не им харесва, че вали - да ги откажат. Никой не ги е ръчкал да започват.
"Бам,бам, бам", както казваше един култов герой от моето детство.
Всичко е потенциално опасно!
Предполагам до 16-18г възраст и вие сте се правили на тежкарчета като сте пушили и пили бири по пейките в някой цветущ парк,повръщали сте си червата на общ. място за радост на околните, но сега четете морал като стар комсомолец.
И аз искам близките ми хора да не пушат, но щом са го решили няма как да им го наложа да спрат..
Надали животите на другите са изпълнени с по-продуктивни занимания.
Respect my authoritah
и тогава не съм пушил и сега няма да пуша
n00bs
Всеки би следвалда има правото да избира с какво да се трови. Не обичам някой да ми налага ограничения и затова лично аз подкрепям пушачите, въпреки че не обичам цигарения дим, нито цигарите.
Ако ми димят в лицето или ще си изляза на чист въздух, или те ако са добри приятели няма да пушат много.
Пък и дима не ми пречи на мене попринцип...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз пуша. Аз обичам да пуша. Обожавам да пуша. Както се казваше в един лигав дамски сериал "Това завършва личността ми." и действително се е превърнало в част от мен, както аз част от него. Чувството е толкова уникално, както и в денят, когато започнах - единствената ми любов, която ръжда на хваща. В кръвта ми е, още на първата цигара го разбрах. Никога не ми е било гадно, никога не съм го правила за гъзария. Даже напротив! Започнах, като бунт. За да ме намаразят. За да не съм "част от". Парадоксът е че станах част от пушачите. Но още в началото на 'бунтът' взех, че се влюбих. Ха-ха. Може би е малко преувеличено, но как може да наречеш сладко действие, което извършваш отново и отново, а те убива, освен любов? Време е да изръся клишето - винаги мога да спра. И действително, като човек с бедни финансови възможности, съм си го доказвала милиони пъти.
Не бих го натрапвала на никого. Най-малко от възпитание. Има етикеция по отношение на тези неща.
Нямам против да излезна сред студът/дъждът и да си запаля там цигарата.
В най-дългата си връзка, човекът беше пушач, но просто не даваше да се пуши у тях (фък лоджик). Та, няколко годинки всеки път, като ми се допуши ходех на вратата - във входа, неприятно, но се свиква. В повечето европейски заведения май беше таква практиката? Хубаво е. Така никой не пречи на никой.
Така че мога само да кажа, че "не искаме богатства, не искаме пари, а искаме цигарите на старите цени".
Пушачите можем да сме много добри и възпитани хора и да не ви пречим, тук обаче и системата, и вие трябва да се намесите.![]()
Да изчакаме до лятото когато влиза пълната забрана за пушене на обществени места...
За жалост не вярвам да се спазва както в другите страни... :/
Много се дразня някой като пуши на спирката, дойде му автобуса и си хвърля фаса на земята... ако бяхме в нормална държава това нямаше да се случи... после ревем, че навсякъде е мръсно и има боклуци... :/
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
по-грозен клип от тоя няма накъде.............
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
А тай пушете моите деца ,няма лошо
Аз не обичам да пуша цигари , но тревата е хубаво нещо![]()
Да, мъжа винаги е бил по-красив от жената![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
абе кур за вас бе )
и мен не ме кефи да седна на слънчице в парка и да видя група рошави индивида да се наливат с бира, да се оригат и дънките им да са 5 размера по-големи и от коленете надолу, ама кво да праиш, демокрация.
и тези да ми обясняват колко било вредно - като ти е вредно, бягай в COSTA кафе и не ме занимавай с псевдо екологичните си нормативи.
Тези ,които си гледат здравето и не пушат - определено и не пият много
Пушенето е много тъпо
Тревата поне ти оказва някакъв ефект и ти става смешно , но пък тя е 100 пъти по вредна и се пристрастява повече от нея
Ми да така се тръгва по- стъпките на наркомана