.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София

Въпроси за очен преглед (разширяване на зеници)

След компютърен преглед на очите ми се оказа, че май имам астигматизъм. За да ме прегледат по-добре днес трябва да ми разширят зениците. Може ли някой, който го е правил да ми каже много ли ще съм неадекватен след това? Ясно, е че няма да шофирам, но ще ми трябва ли придружител до къщи или се вижда за да ходиш пеша?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не е зле да си с придружител. Също си вземи слънчеви очила тип муха- не се смей, докато го четеш.
    Най-вероятно няма да ти се размаже зрението, докато си в клиниката, но час след накапването ще загубиш ориентация. Възможно е и в следващите 2-3 дни да имаш остатъчни явления.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Irti
    Имаш ЛС.. даже две.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Като малка са ми разширявали зениците и си спомням, че няколко дни след това не можех да виждам като хората и всичко ми беше размазано пред очите. Най-добре иди с придружител, иначе най-много да се претрепеш някъде.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Имаш ЛС.. даже две.
    Прочетох ги. Благодаря

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    е чак толкова размазано не е колкото го изкарахте
    не може да четеш и виждаш хората все едно през матирано стъкло, ама не е като да не виждаш къде ходиш..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    София
    Виждах си за да се добера до вкъщи. Не можех да фокусирам нищо и светлината дразни ужасно, но не съм сляп. И в момента като пиша все още ми е малко размазано. Резултата е астигматизъм 1.25 на дясно око.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ''честито''

и следващия път слушай кака си
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    е чак толкова размазано не е колкото го изкарахте
    не може да четеш и виждаш хората все едно през матирано стъкло, ама не е като да не виждаш къде ходиш..
    Мда, права си. На нас не са ни разширявали зениците и си нямаме идея какво е чувството.

Колега, какво стана?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    София
    Вече съм с цайси. Снимка имам във фейса

Град
    balgari,ruse
    да няма да можеш да виждаш 1-2 дена първия час ще си неадекватен зареди наркотика и после се оправиш

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Като малка са ми разширявали зениците и си спомням, че няколко дни след това не можех да виждам като хората и всичко ми беше размазано пред очите. Най-добре иди с придружител, иначе най-много да се претрепеш някъде.
    Предполагам са ти разширявали зениците, защото си късогледа? Оставаше да не виждаш размазано...
    Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Аз съм късоглед, при очния винаги ми ги разширяват. Истината е, че разширяването става до 1 час, а след това нормалното зрение се възвръща след повече от 8 часа. При мене е така. Нямал съм проблем с вървенето. Всичко си виждах надалече, проблема идваше когато трябваше да видя колко е часа и си врях телефона буквално пред носа ми :X
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си