- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон дьо тен Bourjois
Момичета, искам да попитам дали някоя от вас е използвала този продукт, защото не намерих отзиви за него. Мисля, че това е нов фон дьо тен на Bourjois или греша? Става въпрос за...
![]()
Ти виждаш нещата и питаш 'Защо?'. Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам 'защо не?'
^ В Ivis го има, даже гледам, че сега е намален.![]()
Ти виждаш нещата и питаш 'Защо?'. Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам 'защо не?'
Ползвала съм на Буржоа два вида фон-дьо-тени и все съм оставала доволна, но не знам.. Точно за този не мога да кажа нищо.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
И аз сега използвам фон дьо тен на Bourjois- Healthy mix. Доволна съм, но ми е на свършване и ми се искаше да опитам нещо друго. Ходих одеве до Ivis (в Mall Plovdiv), но още го нямаше, въпреки че в сайта им е качен, та даже и намален. Както и да е, отидох за ФДТ, а се върнах със спирала и червило.
![]()
Еее, бих го пробвала веднага, ама имам над 1/2 от моя.
Като цяло фон-дьо-тен-ите на Буржоа са готини, но имай предвид, че не са особено покривни обаче, тоест... ако имаш повечко неща за заличаване, не са подходящи.
Да наистина не са от най покривните.. но за мен лично са направоо страхотни .. много съм доволна и аз съм с такъв в момента.. аа колкото до този от снимката не мога и аз да ти кажа какъв е .. но предполагам ,че отново ще е хубав ;д
Като цяло знам, че не са покривни, точно затова използвам Healthy mix. Имам чисто лице и го използвам само за изравняване на тена.![]()