.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Благодаря ви за мненията момичета Мисля в понеделника, на път за университета, да си взема един заздравител на Perfecta, чувала съм, че са добра марка. Вие как мислите? Коя марка заздравител е най-добра според вашите лични наблюдения?
    За марка не мога да говоря, но ако си с много меки нокти, ти препоръчвам на Perfect. Няма да съжаляваш.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    За марка не мога да говоря, но ако си с много меки нокти, ти препоръчвам на Perfect. Няма да съжаляваш.
    Не са много меки, но на лявата ръка ( левичарка съм и с нея правя всичко, както при десничарите дясната ) се чупят понякога ... рядко, но все пак ... И понякога бялото на нокътя ми става неравна повърхността, като един вид белене, но на места като малки петънца.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Не са много меки, но на лявата ръка ( левичарка съм и с нея правя всичко, както при десничарите дясната ) се чупят понякога ... рядко, но все пак ... И понякога бялото на нокътя ми става неравна повърхността, като един вид белене, но на места като малки петънца.
    За бялото те питам (нарича се луна по принцип) казваш, че понякога е неравна? Махаш ли си кожичките и с какво?
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си