- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му докажа?
Здравейте. С едно момче се виждаме от доста време. Много ме ревнува, мисли че харесвам най - добрия му приятел, а това не е вярно. Обичам го много, а той мисли че не е така. Как да постъпя, как да се държа, за да ми повярва, че го обичам много? Спешно е отговорете ми !?![]()
Разговаряйте, разбери кои постъпки точно не му изнасят, обясни му кои са неоправдани, обединете се около някакво решение и се придържайте към него.
показвай му чувствата си повече. не се мятай на врата на приятелите му.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Попитай го дали и в предишните си връзки е бил толкова ревнив.
Така ще разбереш дали проблемът е в него(несигурност,скътани страхове,ниско самочувствие) или просто поведението ти му се струва неприемливо.
Ако се окаже,че е първият вариант-помогни му да си вдигне самооценката и го убеди,че щом си избрала да бъдеш с него,има защо.
Ако е вторият-поговорете.
Казано накратко,можете да си разрешите проблема единствено с взаимна комуникация,нееднократна при това.
Поговорете ,това е единственото решение на проблема.Ако ти чрез някакви действия си започнала да му показваш обратното,ще ти е малко трудно.Ако при него проблема е в ревността,то тогава му обясни ,че съмненията му са безпочвени (;.А,ако не ти вярва то тогава каква връзка е това,щом липсва доверието?
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)