.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Ревност

Ревност

Приятеля ми ме ревнува постоянно въпреки,че никога не съм му давала повод за тази ревност.Когато изляза сама с приятелки постоянно ми звъни да ме пита с кой съм,къде и какво правя.Когато искам да говорим за тази тема той просто казва,че си е такъв и ревнува и това няма да се промени.Как да го накарам да спре да ме ревнува толкова ?
    Не, защото го правиш хубаво, не за това.А, защото го правим заедно ето това.... (H)

Как да го накарам да спре да ме ревнува толкова ?

И аз съм така ... и да ти кажа честно няма начин :\ Това че ревнуваме не значи само ,че ви нямаме доверие а че изпитваме и силни чувства

Супер фен Аватара на djipsito
    Като го зарежеш. От такива ревнивци надалеч да бягаш, а даже не иска и да го обсъдите и да се овладее...

Едит: Тва не са силни чувства, а едно силно чувство - за собственост. Мания и обсебване.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Не мисля,че изпитва силни чувства,защото по никакъв начин не ги показва.Ако не му вдигна телефона той веднага се цупи и не ми говори.Почва да пита с кого съм била и защо не съм му вдигнала. Днес пак се повтори същото и когато му казах,че това не може да продължава така и трябва да поговорим той за пореден път отказа с думите "не ми се говори сега да това",сред което му казах,че искам малко време той започна да ми вика,че съм искала време защото съм си имала друг.
    Не, защото го правиш хубаво, не за това.А, защото го правим заедно ето това.... (H)

Ми кажи му да, искам друг, който да иска да говори с мен и да решава проблемите с мен, а не да ме третира като своя вещ. Как го търпиш ???
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Ми кажи му да, искам друг, който да иска да говори с мен и да решава проблемите с мен, а не да ме третира като своя вещ. Как го търпиш ???
    Може би,защото имам още някакви чувства към него

И кво, дай заради едните някакви чувства да се затвориш у вас и да не мърдаш никъде, щото г-н неуверен, обсебен маниак не е спокоен като си навън... ?? Като чета кво пишеш, чак аз се ядосвам. Бих избесняла ако имам такъв за приятел.. Вземи се в ръце, прави ли те тва нещо щастлива ? Тия работи дето ги прави, не означават, че много те иска и много държи на теб и квото там се сетиш... Просто е бъзльо и сигурно се има за смотан, щом го е страх да не драснеш при някой друг..

Не знам, ако си щастлива по тоя начин, продължавай. Не мисли за чувства и хубави спомени. Пак ще ги имаш, а има момчета, които ще ти дават много повече от тва. Най-малкото ще говорят с теб и ще се опитва да решавате проблемите заедно. Кво е тва "не ми се говори сега, аз съм си такъв няма да се променя". Никой такъв не заслужава толкова похабени нерви и усилия. По-добре си запази енергията за някой читав.

Сори, че така го редя, ама ме изнервят такива индивиди.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си