.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 109

Червено червило

Какво мислите за червеното червило?
    Оня ден с майка ми проведохме следния разговор :
    - Искам да си взема от онея червени червила на MaxFactor.
    - Абе ти добре ли си.Тея червените червила ги носят само к*****e.
    - Ти не си добре...това са пълни глупости - виж тая от "Малки тайни" е с червено червило, пък и знаеш ли колко холивудски звезди ги носят...

И после продължи нещо там...
    Та какво е вашето мнение за червеното червило и дали би отивало на матова кожа ?
    Благодаря предварително!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Мен ми харесва,стига да подхоща и да е за ПОДХОДЯЩО събитие.Не по центара да излезеш с такова червило и с дънки и тениска.И би стояло по-добре мисля на по-светла кожа.
    Брях,брях

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Както каза miminko - класика.
    Но според мен не е подходящо млади момичета (между 14 и 17) да го носят всеки ден.
    За всекидневието е по-подходящо нещо такова:

Е не някакво бледо, с което хората да се чудят преди колко години си умряла, а нещо естествено. Дали ще е розово или с телесен цвят е въпрос на вкус. Тази в "Малки тайни" не мога да я възприема всеки ден с това ярко червено червило, при това и в училище. Иначе и стои много добре.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Аз по принцип ако се гримирам нещо си слагам гланц с някакъв свеж цвят иначе само балсам, да не ми се напукват, че иначе стават много гадни.По принцип ми става една черта точно по средата на устната и даже едни път един мой съученик ме пита " Абе ти защо имаш такава черта на устната? "

Мега фен Аватара на Biskfitka
    И аз си имам едно,но по-евтино,нося го много рядко,вечер....Само че моята кожа е светла и косата в момента ми е светла и много ми отива.Но за червено червило трябва да имаш бели зъбки...

Моето е такова http://ladys.ro/images/ca1192-double-rich-lipstick.jpg

А на какъв друг цвят дрехи отива червено червило,освен черно,кафяво,червено...и бяло ;д

Мега фен Аватара на Hilary_
    Харесват ми, но като всичко останало не трябва да се прекалява с тях!
    Колкото до "курвенството" .. не червилото прави момичето курва

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Секси е, но не и курвенско ! За мен курвенско е твърде много грим като цяло, особено на очите ! Купувай смело .

Според мен е секси, но не и курвенско.Иначе на мен ми харесват червените червила, но не ми отиват

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Секси е, но не и курвенско ! За мен курвенско е твърде много грим като цяло, особено на очите ! Купувай смело .
    Не съм съгласна с теб! Да кажем аз си слагам грим САМО на очите за да ги подчертая и някой път грима е в повечко, но при всички положения не изглежда курвенско.Сега, ако си сложа цветове прекалено ярки и изпъкващи за мен тогава да, но иначе НЕ!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от YyoOnNiItTyY
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Не съм съгласна с теб! Да кажем аз си слагам грим САМО на очите за да ги подчертая и някой път грима е в повечко, но при всички положения не изглежда курвенско.Сега, ако си сложа цветове прекалено ярки и изпъкващи за мен тогава да, но иначе НЕ!
    Имам предвид наблъскано изключително много грим в очите + изкуствени мигли които личат от 100 км. и са крайно неподходящи . Ако грима е нанесен правилно и в нормални количества, да, съгласна съм, красиво е, но не и да се прекалява ! Всичко което е твърде крещящо е грозно или курвенско...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    харесва ми, но не си слагам по простата причина, че кожата ми винаги има някакви пъпчици или нещо от този род и когато си сложа червен гланц/червило се личат още повече..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Една съученичка е с тъмна коса и светла кожа и като си сложи очна линия, спирала и червено червило изглежда страхотно!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на elysunny
    зависи колко е червено, на тази от "малки тайни" ( гоогнах го, не съм гледала филма ) ми е прекалено тъмно, лично на мен, но зависи с какъв цвят кожа си.. имаче червеното червило ако си на подходящи години и е подходящо за теб, седи страхотно !

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Обожавам ги. Да-секси са, но със сигурност не са курвенски... Е, да, смешно е 14-15-16-17 годишни момичета да ги носят всеки ден, но все пак.Класика са, съвсем друго излъчване дават.
    Съгласна. Изобщо не ми изглежда курвенско, даже напротив имат страхотно ретро излъчване, особено в комбинация с очна линия.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Guest
    никога няма да сложа такова червило Нито ми харесва нито ми прилича нито е на мода
    Слагам си само розово с гланц

Голям фен Аватара на albi951
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    никога няма да сложа такова червило Нито ми харесва нито ми прилича нито е на мода
    Слагам си само розово с гланц
    сори за офтопика
    червеното червило е класика мила то винаги е на мода

Ръчно изработени дрънкулки: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=420545

облаче

travel.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Обожавамчервено червило, слагам ,но не много често,съобразявам се с тоалета си ,на мен ми отива (поне така ми казват другарчетата и мама ) Не виждам какво му е курвенското. Просто е за хора,които обичат вниманието, а червеното червило привлича доста!
    Ползвам едно на ейвън стикче - Eternal flame
    maDamn

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Не харесвам момичетата,които го използват ежедневно и то с неподходящи дрехи Ползват го,както се ползва гланца и балсама за устни
    Иначе като цяло червеното червило наистина си е класика,но бих го сложила само на някое по-официално вечерно събиране ако облеклото ми го позволява,разбира се.
    А кифлата е съвсем нормално да не го харесва.Все пак детето е на 14-15 години и на нея нито би й стояло добре,нито нищо.За сметка на това на момичетата над 18-19 години,най-вече на по-женствените,в повечето случаи им стои много добре

Не си слагам, но ми харесва. Седи много добре, само ако имаш хубави зъби

Червеното червило,както и червеният лак са класика! И отива на всеки тип и цвят кожа,стига да е съчетано с правилния тоалет и повод не се притеснявай,купувай аз лично имам червено червило ии съм го слагала един път точно когато излизах на официална вечеря-черна елегантна рокля червени обувки и чанта и съответно червилото и всички много ме харесаха така,че съм твърдо против слуховете,че червено червило носят само курви

Стилно е, но не отива на всеки.

Трябва да имаш много добре оформени устни, да не са тънки, защото иначе ще изглеждат още по-малки и стиснати. Наистина по рекламите го виждаме на светли лица, но по-скоро зависи от чертите и излъчването, а не от тена. Като гланц е по-непретенциозно. Ако е матово обаче, се поставя трудно, трябва да си очертаваш много внимателно устните и да избягваш да натрупваш червило в краищата, за да не стане като на Сашка Васева/клоун. Абсурд е и за момичета с мустачки, кофти зъби, пъпки, защото привлича погледа към всички дефекти.

Първо пробвай, преди да даваш пари, защото може да не уцелиш точния цвят и като мен - само за хелоуийн да си го ползваш

А що се отнася до това дали е к-венско - да, точно толкова, колкото е к-венско да носиш рокля например :

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Обожавам червено червило и не мисля, че е куpвенскo. Това, как ще ти стои, се определя и от излъчването. Ако то е kypвенско.. вече е друго нещо. Даже смятам,че в определени случаи и при добро нанасяне може да придаде доста изтънченост на една жена, но не и на 12-3 годишно момиче.

Моите са ето тези:
    http://1.bp.blogspot.com/_aT0H7fiVUR...e+That+Red.jpg
    http://www.flickr.com/photos/carolli...n/photostream/

П.П. За младо момиче е добре (поне според мен) да отива по- скоро към доматено, отколкото към бордо, защото то неминуемо състарява.

anonymous708973
    Guest
    Марка и номер на първото може ли?

Ох, червено червило
    В процес на откриване на перфектното съм, затова се интересувам от горния. Имам един гланц, ама не е същото. Иначе... казват, че ми отива, но не съм убедена. Масово по рекламите дават хора като мен - светла кожа, тъмна коса. Ама все пак... нещо ми е трудно да се възприема. Дано да го нацеля и да се харесам.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    Това е страхотно.
    Харесва ми комбинацията от червено червило, бяла кожа, сини очи и черна коса
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    Любимото ми.
    Пантерке, първото е на Ревлон, love that red. Мисля че съм го ползвала и ако не се бъркам е добро.
    Да, много е хубаво и стои леко, аз също изгубих доста време, за да открия перфектния нюанс. А второто е russian red na MAC

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си