.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Talking Проблем с теглото

Здрасти на всички маниаци на форума! :P Имам едно неудобно въпросче и, ако може да отговорите много ще ме зарадва! На 12 съм, а пък надвишавам нормите за теглото! Не изглеждам дебела, но си знам, че на тегло...ако може предложете нещо диета ли ще е или подобно, фитнес упражнения, каквото и да е! Мерси за помощта предварително!

Повече от фен Аватара на Тарикатче
    сложи неква снимка.. ако не е толкова зле положението ами ти просто си внушаваш.. Тичай 3,4 пъти седмично по 30-тина минути и намали въглехидратите за известно време на 100-150gr на ден а след 5-6 часа никакви..

Наблягай на, Яйца - варени, салати, ябълки, месо (чисто) Не салами и глупости.. риба, мляко, сирене кашкавал и т.н

Мерси за отговора, яйца ще опитам да хапвам редовно, салата обикновено си похапвам, ябълки много често, а месото пък въобще не пипвам , трябва да се стегна! Пия и много мляко! От сутрин до вечер,около 4-5 чаши на ден - маниачка съм по млякото не знам що! Също съм и "пристрастена" към McDonald's или SubWay, а знам, че това е много гадно за теглото! Ще се въздържам!

Еми ако искаш да им хващаш окото на батковците от горния клас.. Ще ти се наложи

Град
    Пловдив
    Хахах, да, добър стимул ти даде Тарикатче .
    Аз отслабнах основно със спорт- кардио. Скачам на въже основно и чат- пат въртя велоаргометъра. На 12 си и няма да е добре за организма ти да правиш някаква тежка диета, просто ограничи въглехидратите, тестото, мазното и пърженото и наблегни на тези храни, които Тарикатче ти е написал по- нагоре. Успех!
    Ти виждаш нещата и питаш 'Защо?'. Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам 'защо не?'

Ами,ти си на 12,на своя глава не поемай нищо.Иди на диетелог по-добре.

Абе по спокойно бе.. Не се филмирай толкова.. Какво като е на 12? Проблем ще е ако започне да се храни здравословно ли? Ае стига . .

Към авторката - слушай колежката от Пловдив и нема се плашиш

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Здравословното хранене му е майката. Плодове, зеленчуци, храни богати на фибри. Месото няма да ти е проблем. Млякото те съветвам да го намалиш или да го замениш с кисело мляко, ще е добре за стомаха и флората му. За сега обаче най-големият ти проблем ми се струва в боклукчивите Макдоналдс и прочие - откажи ги напълно. До минимум ще е добре да сведеш всякакви пържени, мазни и тестени боклуци както и газираното. Само си забавяш метаболизма по този начин.

Да здравословно хранене в началото и ако реши че от това не отслабва,ще реши че и време и да започне да гладува.Тя е още дете и може да и скимне всичко.Знам какво е защото и аз съм гладувала и "съм се хранела здравословно" на 12-13 години.

of.. ми като и скимне да гладува да гладува бе.. Ако има акъл в главата ще прочете тук там из интернет и ще разбере, че не е правилно.. Ся по твойта логика дай да се тъпчи с боклуци като е на 12? А на 20 като е 140 кила да почне по здравословно?

И не разбрах само.. Ако послуша съветите на отзовалите се по темата по горе защо да не отслабва? Викаш файда от тия глупости по горе нема . .

Тя ще започне да ги слуша,но както казах по-горе след време може да реши че не и помагат,и че работата трябва да стане по-бързо.И за McDonalds и другите изродщини,един родител трябва да промени коренно метода си на възпитание,щом и оставил едно 12 годишно дете да се "пристрасти" към fast food и да яде главно от този вид храна,макар че се отдалечихме от темата.

Ами сладурче.. Детето явно има или си мисли, че има проблем.. Пише в некав измислен форум и съответно чака отговори.. Според теб не трябва да и отговаряме? Или? Ти сама казваш, че вкусните хамбургери определено не са и в + . . Ние сме на твоето мнение . .Казваме и да ги спре.. И ти в същото време някак си си противоречиш и спориш.. Нещо немога да те разбера..

А след време какво ще реши си е нейна работа.. Но за момента по удачния вариант определено не са хамбургерите . .

Още в началото и казах,че ако иска може да посети диетолог,да не започва някаква измислена диета сама.Да здравословното хранене,се препоръчва на всички дори които не искат да свалят излишни килограми.За хамбургерите е ясно,такова нещо не мога да сложа в устата си.
    Последно редактирано от Laana : 02-24-2012 на 19:13

Ахххххх след малко скачам от балкона . .

Все тая.. С безмислен спор като този хич не ми се занимава.. Особенно в петък вечер !

Живи и здрави.. Диетолозите в БГ Повечето да не кажа всички знаят колкото авторката на темата !

Мерси много за отговорите! Напълно ще спра McDonalds, ще наблегна на месото и по-здравословните храни. Мисля, че до диетолог няма да се стигне! Моите няма да ме заведат!

наистина лий

Цитирай Първоначално написано от SELENAesuper Виж мнението
    .......Също съм и "пристрастена" към McDonald's или SubWay, а знам, че това е много гадно за теглото! Ще се въздържам!
    Не само за теглото, а като цяло повлиява и на здравето! Сега дори и да не се проявява, рано или късно организма в един момент (недай си Боже) си го връща. Ако се отнасяш с него със повечко движение и здравословно и качествено хранене, организма ти ще ти се отблагодари и ще изглеждаш добре. Но на такава възраст не си налагай драстични ограничения, просто погледни нещата от полезната им страна.

Град
    Пловдив
    Наистина мисля, че до диетолози няма нужда да се стига. Все пак си още на 12. Ако от сега започнеш да се храниш здравословно и спортуваш, с времето това ще ти стане начин на живот и няма да го приемаш като по- специален режим на хранене. Вярно е, че резултатите няма да дойдат веднага, но по- добре всичко да става бавно и славно. По- добре бавни и трайни резултати, отколкото йо-йо ефект след изтощителна диета.
    Ти виждаш нещата и питаш 'Защо?'. Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам 'защо не?'

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си