- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Каква прическа да си направя?
.................................................. ..........
Последно редактирано от paneterata : 02-24-2012 на 19:52
Като за начало си махни мустака и си оправи веждите ... косата ти е най - малкия проблем!
Лично мнение!!!
^ е де.. можеше и без такава грубост
авторката: не знам.. така не мога да преценя (имам чувството,че само аз в тоя форум със снимка не мога да преценя,когато става въпрос за подстригване ;д ) но да... малко поддръжка няма да ти е излишна . отиди на козметик и за 10 мин. ще си по хубавадано не се обидиш от това,което казах,но не е нормално да се стараеш да изглеждаш добре и за това да си сменяш прическата,а да не обръщаш внимание на другите неща
![]()
reperw прав си ,но това че иска да смени прическата си все пак показва,че до някаква степен се грижи за външния си вид !
^ Както казах по-горе .... прическата и е най-малкия проблем!
^ няма значение.. важното е,че все пак обръща внимание на нещо във външния си вид !
За пореден път се убеждавам,че хората в този форум знаят само да обиждат и да се подиграват на другите. Тази снимка е стара както се вижда по датата.Няма перфектни хора и вие определено не се хората който да казват каквото и да е.Както се вижда по заглавието,аз искам мнение за косата не за друго. Благодаря все пак за ''милите думи''. Моля администратора да изтрие темата. Благодаря.