.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Каква прическа да си направя?

.................................................. ..........
    Последно редактирано от paneterata : 02-24-2012 на 19:52

Голям фен Аватара на ♥
    Като за начало си махни мустака и си оправи веждите ... косата ти е най - малкия проблем!
    Лично мнение!!!

Цитирай Първоначално написано от Виж мнението
    Като за начало си махни мустака и си оправи веждите ... косата ти е най - малкия проблем!
    Лично мнение!!!
    +1
    Изглеждаш ококорена.

офф топик - над мен - как се регна с това сърце?В смисъл какво написа, за да излезе така?

Голям фен Аватара на ♥
    Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    +1
    Изглеждаш ококорена.

офф топик - над мен - как се регна с това сърце?В смисъл какво написа, за да излезе така?
    Ми нищо .. просто новия teenproblem позволява да се регнеш с каквото си име искаш (така предполагам)
    Сърца, звездички ... може да слагаш каквото си поискаш. :]
    Последно редактирано от ♥ : 02-24-2012 на 18:44

Лично мнение!!!
    Всеки си има недостатъци, но определено ти не си човека, които трябва да обижда и се отнася по този начин с момичето.Много е лесно да критикуваш другите, котато се криеш зад компютъра.

Голям фен Аватара на ♥
    Цитирай Първоначално написано от YouAteMyHeart Виж мнението
    Всеки си има недостатъци, но определено ти не си човека, които трябва да обижда и се отнася по този начин с момичето.Много е лесно да критикуваш другите, котато се криеш зад компютъра.
    Оооо.. значи вече е проблем, че изразявам мнение? WOW!!
    Щом е качила снимката ще коментирам!
    Не мисля, че нейните недостатъци са непоправими!! Просто малко поддръжка и ще е по - добре!
    Както казах .. моето мнение е такова!!!

Голям фен Аватара на reperw
    FAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK защо отворих линка няма да мога да спя

Banned Мега фен
    ^ е де.. можеше и без такава грубост

авторката: не знам.. така не мога да преценя (имам чувството,че само аз в тоя форум със снимка не мога да преценя,когато става въпрос за подстригване ;д ) но да... малко поддръжка няма да ти е излишна . отиди на козметик и за 10 мин. ще си по хубава дано не се обидиш от това,което казах,но не е нормално да се стараеш да изглеждаш добре и за това да си сменяш прическата,а да не обръщаш внимание на другите неща

Голям фен Аватара на reperw
    какво не толкова грубоо..бате винаги съм се чудел на тия хора ... те не гледат ли другите????? идиоти ли са ? момиче с мустаци..трябва да имаш елементарна култура и да си ходил до магазина ,че да знаеш ,че мустаците са за мъже... btw мисля ,че темата е fake.. ама айде

Голям фен Аватара на ♥
    Ключ, ключ, ключ ......

Banned Мега фен
    reperw прав си ,но това че иска да смени прическата си все пак показва,че до някаква степен се грижи за външния си вид !

Голям фен Аватара на ♥
    ^ Както казах по-горе .... прическата и е най-малкия проблем!

Banned Мега фен
    ^ няма значение.. важното е,че все пак обръща внимание на нещо във външния си вид !

.... прическата и е най-малкия проблем
    Първо започни от по - необходимите неща..

За пореден път се убеждавам,че хората в този форум знаят само да обиждат и да се подиграват на другите. Тази снимка е стара както се вижда по датата.Няма перфектни хора и вие определено не се хората който да казват каквото и да е.Както се вижда по заглавието,аз искам мнение за косата не за друго. Благодаря все пак за ''милите думи''. Моля администратора да изтрие темата. Благодаря.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си