- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Стига сте ми разваляли темите :/
"Това беше една от онези редки усмивки, излъчващи безкрайно успокоение, които ще срещнете четири или пет пъти в живота си. За миг тя бе обърната - или изглеждаше обърната - към целия вечен свят, а сетне се спира върху вас с едно непреодолимо предубеждение във ваша полза. Разбира ви точно толкова, колкото искате да бъдете разбрани, вярва във вас така, както сами бихте искали да вярвате в себе си, и ви уверява, че получава от вас точно онова впечатление, което, в най-добрата си форма, вие се надявате да създадете."
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
И днес ядох много готина пица.
С много кетчуп и майонеза.
Мисля да си мина на старата диета - едно парче пица следобед, много цигари и много бира.
Ще е много готино.
Смисъл действително отслабвам по този начин.
Много е странно.
Иначе...
Момчето! Трябва да реша какво да правя с него.
Много съм объркана.![]()
Щрудел ти си ебахти лекообидното същество...
Обичам шопската салата и курви като тебе![]()
а ние какво да кажем като разваляш раздела.
Аз ям хлаб и сол ти си душевно гооол !1
ПП:И аз обичма курвите и шопската салата(по възможност курвите да са мълчаливи без собствено мнение)
Creative Technologie
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
И мен не са ме викали в никви общи чатове QQ
Creative Technologie
Не, не. Ако беше чела по-нагоре бях писал, че спирам, щото си писах една статия.
Обиждаш се от много неща, това дали го показваш е друг въпрос. Не ми излизай със стари идиоми по тая тема.
И не са това причините за новия чат: Факта, че не чистиш хронологията, че 50% от чата са наблюдатели и още ред други.
Трудно е да се разгадае шифъра ти.
Има нещо такова... Образованието ме е отхвърлило много отдавна, но нали няма кой и защо да ми каже и си ходех там, като балък.
Ако не ме мразеха толкова щяха да ме пуснат на самостоятелна форма на обучение, но сега им е кеф да ме заплашват.
Със или без средно смятам, че възможностите ми си остават същите. И все пак ще се опитам да оправя нещата.
Ти, като по-успешен и опитен човек от мен как ще ми препоръчаш да действам от тук нататък?![]()
Ние с теб като че ли сме от различни светове, но перспективата да си без средно ми се струва so wrong.
1. Очевидно пишеш доста грамотно, тоест някога може би си била добре в училище, когато е трябвало. Явно сега преминаваш през доста особен пубертет. Но това ще отмине.
2. Нещата които написа в другата тема звучат по-скоро пораженчески.
3. Вероятно някой ден ще съжаляваш, ако се откажеш. Дори почти сигурно.
4. Не е арийско да нямаш средно образование, само мангалите нямат.
Ако толкова ти трябва причина - направи го за самочувствие.
Чакай малко, аз все още съм добре в училище. Всички изпити си взимам с петици и шестици и то от обща култура. Единствено ме спъва математиката и сродните на нея предмети (заради която и повтарям сега). Имам най-висок успех по английски език и БЕЛ сред връстниците си от както съм в това училище. (Тук вече просто те са тъпи, а не аз умна, но това е друга тема)
Не става въпрос за успех в никакъв случай. Има една подбробност, че когато по едно време не ходех на училище тази година съм си изпуснала изпитите за пъри срок. Знаеш ли всъщност как разбрах за тях? Пратиха ми писмо един месец след, като бяха приключили. А в училище никой нищо не ми каза... Хайде, в случая и аз имам вина - не съм ходила. Но все пак не е особено честно.
Та, без завършен първи срок, според прекрасната ми директорка, аз автоматично отпадам от тяхното училище...
Казах й че мога да й донеса един медицински протокол, тя ми отказа. Добре - хубаво.
Пита ме защо не ходя на училище, най-искренно й обясних, че положението вкъщи не е розово, че баща ми е починал, че нямаме пари и знаеш ли какво ми каза тя? Цитирам - "ХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХА АХАХА!!!" - и така най-нагло ми се изсмя, каза ми, че знае много добре аз какво правя...Видях, че е нагла и луда и заебах. Казах и че просто искам да мина на самостоятелна форма на обучение, тя ми каза, че било незаконно. Обясних й че познавам много хора, които са направили така и не виждам нищо незаконно. Като отговор получих едно много красиво изказване - "Аз съм законът."
И така "Законът" ме отряза.
Интересното в случая е че същият този "Закон" за който тя се има толерира подкупи. Например моят съученик от азиатски произход, който не познавам лично, защото не е ходил на училище от доста време е две-три години по-голям от мен, идва от богато семейство и тъй, като финансират доста добре училището (и така моята прекрасна директорка може да вземе парите от бюджета) неговото се толерира. А моето не. Колко шокиращо, хе-хе.
И какво самочувствие мога да имам, ако завърша тази дупка? А тази дупка всъщност се води едно от най-добрите училища в София 'що се отнася до някои фактори.
Мани го ти пубертета, най-лесно е да се оправдая с него.
Не ходя на училище, защото не го желая и защото не виждам смисъл. Съзнателно решение, а не в следствие на хормоните
Как няма да звуча пораженчески? Не го правят, защото съм тъпа или защото не ходя - учениците им са или едното или другото. Правят го, защото не мога да си платя явно.Или някаква омраза - щом ми отказват самостоятелна форма на обучение по толкова нагъл начин.
В моята прекрасна рода няма никой със средно между другото. Рекордът е вуйчо ми с десети клас.
А не е като да сме мангали.
Може би ще съжалявам, но сега ми се струва, като "мисия: невъзможна" цялата работа с образованието.
И казвам отново - щом хора със по три всиши и пет езика не могат да си намерят работа, аз с едно средно ли ще мога? Ха!
Какво ще правя с тази диплома? Ще си направя лебед от нея и ще си играя с него, докато чистя кенефи в МакДоналтс?
Или шапчица, за да не ми пече слънцето лятото на строежа?
Образованието нищо не може да ми гарантира.
Познавам няколко клошари математици и химици, няколко художници, които живеят в ебахти мизерията, музиканти също, един психолог и дизайнер, а бившата ми учителка по английски я гледах всяка сутрин в Обеля как рови по кофите + хора, дето заминаха в чужбина, за да спят по пейките и да живеят в мизерия и т.н и т.н.... Въпросът е, че това мога и без тапия да го правя, хе-хе.
Няма нищо сигурно, едни от най-известните и богати хора нямат образование.
Не знам...Пак казвам - ще се опитам да поправя нещата, но дори и да не стане няма да ме е яд.
Има и много начини хем да не работя в МакДоналтс, хем да нямам образование. Нали?
Еврейската система и съответно робите й могат да си ебат майката, смятам, че и без тях имам шанс за просперитет.
Добре...На теб какво ти е дало образованието? Конкретно на теб.
Дейба бъгавия форум...
Последно редактирано от БожиятАгнец : 02-24-2012 на 23:23
Дейбааа тъпия форум, писах две страници мнение и публикува само една четвърт. Да ви еба майката клошарска.
Мне с'я виждам, че го е публикувало... Дейба. о.О
Ооо, ебала съм му майката, нито мога да го редактирам, нито да видя дали е цялото.
системата може да се фака у гъзо.
Last.fm
~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
~ Si vis pacem, para bellum
dontcare ^^