.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    малко ми звучи пияна мацката и доста неискрена, а и кви са тия глупости ''не исках да те махам от живота ми, ама те обичам"
    като слушам нататък ми става любопитно , що не яде?
    и защо изобщо уж сте се разделили , а пък иска да си до нея ?
    хубаво е, че ти го е казала, ама някак превзето и театрално ми се струва, пак казвам.
    Доста превзето.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Да обоснова предните си писаници.
    Идеята да се извини на младежа е смела,да,съмнение няма.Мисля си обаче,че наживо би се получило по-добре първо-защото искреността и би проличала по-ясно и второ,предполагам те ще се видят в по-нормален час и тя ще може да подбере думите за извинението си по-добре(утрото е по-мъдро от вечерта,са казали хората,а и всеки знае в малките часове как на човек му идва музата и започва да си ги мисли едни-дори когато е напълно трезвен-просто това време не е никак добро за излияния...и не го казвам случайно)

Другото-ако момчето е наистина сърдито,едва ли ще си направи труда да изслуша една деветминутна реч-още на частта с неяденето и неспането,ще шътдаунне компа и язък за целия труд на авторката.

Да,като стана дума-да се самосъжаляваш е човешко,в моменти на слабост всеки го прави.Но нужно ли е да е толкова показно,още повече пред човек,когото молиш да ти прости? По този начин у него би предизвикала жалост,да,но нима това е целта на упражнението? И какво накрая - той да кажем ще и даде прошка,но от съжаление.За да може после да не се чувства виновен заради мъките и страданията й.На мен лично малко ми звучи като манипулация това-"о,ти си съвършен,живота ми зависи от теб и ако не ми дадеш благоволението си,ще умра болезнено и агонията ми ще е вечна " ...защото това би разбрал той под "не спях,не ядях...и все още не ям" ...

Никого не съдя.И аз съм ораторствувала пред момче в 6 сутринта.И съм виждала как момче ми се моли на колене по никое време,за да не се самоубиел.В такива случаи ти иде да простиш,само за да избягаш от цялата история и после да не чувстваш на гърба си тежестта на чуждото нещастие,което косвено знаеш,че ти си предизвикал.
    Това е.

Друг е въпросът,че не познавам момчето и идея нямам що за птица е-може би пък иска да чуе точно това...
    Ако е така-пак-наживо-въздействието би било по-силно,ще може и жестове да приложи и цялото действие ще пожъне къде-къде по-голям успех...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си