- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- външен вид при момчетата
здравейте, как бих могъл да разбера добре ли ми е външния вид? като се погледна в огледалото и си изглеждам нормално даже си се харесвам, но реша ли да се щракна с телефона докато си лежа примерно иии следват 3 гадни секунди докато не успея да изтрия снимката. А приятелките все ми казват каквото искам да чуя и не знам вече дали е истина или само приятелско отношение?
Повечето хора, които познавам не могат да се снимат сами. Хубавите снимките не са просто натискане на копчето.
Какъв точно ти е проблема?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
радвам се, че не съм единствения, който на да огледалото се харесва 100000 пъти повече, отколко на снимки :Д
И аз като теб в огледалото почти се влюбвам в себе си, а на снимки си мисля БОЖЕ КЪ'В Е ТОЗИ ГРОЗНИК :о :d:d
Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!
И какво се притесняваш? Че не излизаш добре на снимка? Не ти трябват хора, които си създават впечатлението за теб от снимки, а и не всеки може да е фотогеничен. Повечето дето ги гледаш да пускат снимки и без това са се оправяли с часове за тях, накрая са ги фотошопнали и така. При момичетата е така, а може би и при момчетата. Приятелките ми трябва да им направя 50 снимки, за да харесат от тях 2-3 и да ги пуснат за гледане, а повечето си имат неща като "любим профил за снимка" и какво ли не и ако са ги снимали случайно някъде без да позират 2 часа - бан![]()
Не бой се, щом се гледаш в огледалото и се харесваш, това е важното![]()
ами и аз съм така снимам се над 150 пъти и после на снимката не се харесвамтова сигурно е при всеки , че като се погледнеш се харесваш,а на снимките -не ..
Да..Определена..В огледалото гледат красавеца,а на снимките звяра..
А и на снимките ръката ми изглежда по-малка и не така оформена
^ човек ти си някъ'ф фитнес маниак ;д
иначе.. при всички е така..дори и да си фотогеничен на някой снимки не се харесваш и това е ;д
хаха, странно защо, но и при мен е така (е, не на всички, де, но на 95 %, примерно)
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Всички се харесваме повече в огледалото, отколкото да си гледаме физиономиите на снимки![]()
И аз така ;д в огледалото - ''малее много съм хубава днеска, като изляза с..и ако се снимаме може да изляза добре'' на снимката: ''омфг какво е това същество?!'' така де, не, че обичам да се снимам ;д
Всички хора са така.
Живота е рисуване без гума за триене... : )
И аз не съм фотогеничен.Личното ми мнение е , че на снимка излизат добре хора с високо самочувствие и опит от тази страна на камерата.
Най-гадното е, че заради мозъкът ни ние се виждаме 3 пъти по-красиви отколкото в действителност сме.![]()
ами качи една снимка и ще ти кажем бе хаха
Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.