Така ... Историята е дълга!Аз съм 7 клас и в 4ти се преместих в друго даскало,а там познавах само най добрата ми приятелка с която се познаваме от 10 години.Когато се преместих съучениците не ми направиха много добри впечатления,но имах само 2 приятелки!1 седмица след като се преместих разбрах,че всъщност другото момиче с която съм приятелка всъщност ме използва и иска да ме скара с Полина (най добрата ми приятелка) и след като аз и Полина осъзнахме,че е така и казахме,че повече не искаме да сме приятелки с нея и тя се озлоби много и стана голяма кифла.Настрои ЦЕЛИЯ клас против мен и всички МНОГО ме мразеха,но това момиче се сприятели с още 4 момичета и всички много ме мразеха!Правехме си номера,обиждахме се,дори понякога се бихме .... Мразехме се до болка,но след 2 години всичко отмина,но все още си се мразим ама не е както преди.Аз станах приятелка със Симона и Полина ... Бяхме много наистина много близки.В шести клас се разделихме на групи (кифленска 3,другите 4 и аз,Полина и Симона) понякога обаче кифленската и другите се обединяваха ии ... Тази година на Симона и стана нещо и всичко започна в час по музика!Както си стоеше се разплака и аз веднага отидох при нея и я прегърнах,а малко след това и едната от "другите" скочи,дойде и ме избута и каза,че само тя знае защо Симона плаче,а те мноогооо се мразят аз се отдръпнах и след това си седнах на мястото!Те продължиха да се прегръщат и на другия ден (без абсолютно нищо да е ставало) Симона отиде при кифлите и другите и започнаха да се смеят и прегръщат и аз отидох и я извиках и я попитах защо го прави,а тя ми отвърна,е много и харесва с тях и аз и казах добре и тя пак отиде при тях!Аз и Симона също сме много добри приятелки ... Все още аз я обичам!Имали сме АДСКИ много спомени за който като се сетя ми иде да се разплача и бих дала ПОЧТИ всичко за да ги изживея отново!Един ден аз,Полина и Йоана (друга моя приятелка) решихме да поговорим с нея,но понеже аз я познавам МНОГО добре знам,че тя няма да каже нищо ако сме така 3те ... Ще се чувства като на разпит и няма да обели и дума!След като Йоана и Полина си тръгнаха аз последвах Симона и я спрях и поговорихме и тя каза,че си е помислила,че съм и сърдита и е щяла да изглежда глупаво ако е стояла сама и е решила да отиде при тях и че НИКОЙ не знае защо е плакала по музика и двете поплакахме и тя отново се върна в нашата група ... До следващия ден!На следващият ден отново без нищо да става тя отиде при тях (кифлите и другите) отново ме нарани и незнам как да постъпя вече,защото ме интересува за нея и не искам да я изоставят сама по най-гадния начин на света!Хиляди пъти съм казвала на Симона,че много ме наранява и аз съм правила хиляди неща за нея и все още държа на нея,но този път незнам как да постъпя най-правилно!Въпросът ми е ... Симона истинска приятелка ли ми е ? Да продължавам ли да се боря за нея ?! Мерси предварително на всички и моля без обиди! Клавиятурата ми е прецакана за това имам грешки