- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се откажа ли от любовта си или да се боря ?!?
Здравейте приятели бих искала и аз да споделя проблема си . Аз съм момиче на 16 , Преместих се в друг град да уча и си харесах едно момче в последствие тръгнахме ходихме 1 месец той се държа супер добре с мене и аз с него .След това един ден си говорихме и решихме да се разделим защото вече сме нямали чувства, после той реши че ме обича и ми се молеше една седмица да е с мене ,аз не исках тогава той спря да ме моли и аз реших и му се молих още една седмица .Тръгнахме ходихме още един месец и накрая той реши да скъса с мене защото съм се държала лошо с него мина се 2 месеца от тогава аз все още го обичам . Наскоро си писахме той каза че не ме обича че съм му напълно безразлична как така той успя да ме забрави а аз него не . В училище се закача усмихва се но според мен го прави само от уважение не че още ме обича . Много го обичам всяка нощ го сънувам мисля си за него . Да се откажа ли от любовта си или да продължа да се боря моля ви помогнете ми....
Ако трябва да съм искрен, това , което изпитваш не е любов. Кажи му как се чувстваш и стискай палци да те разбере
Наистина може да не е любов и да не съм влюбена в него а в идеята за него . Страх ме е да му кажа чувствата си защото ако му кажа и той не иска да е с мене дори няма и да се поздравяваме и от това ще ме заболи много ....
Не те закача от уважение , просто момчетата обичаме да флиртуваме.Да , най-вероятно не изпитва чувства към теб шом ти е казал , че си му безразлична, но все пак ако НАИСТИНА СМЯТАШ , че го харесваш * защото това не е обич или любов * говори с него , иначе ще съжаляваш за пропуснатата възможност
Вкопчила си се в идеята да не си сама. Не го обичаш и няма смисъл да се "бориш", защото ти липсва каузата. Спри да си въртиш на пръста плочата "Единствен".
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
То пък една голяма любов е било и то... Опитай се да го забравиш. (лично мнение, разбира се. в крайна сметка ти си решаваш)
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Авторке,не ги слушай,евала ти правя за това,че държиш на него,това означава,че са ти истнски чувствата,лошо,че не са споделени,но иситнската обич не угасва,пробвай,побори се малко,макар че няма почти никъв шанс и пробвай на друго място .. но как си издържала така 2 месеца никва идея![]()
СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ !
Това ама изобщо не е любов,как се залюбвате и разлюбвате толкова бързо.Е,мамка му не мога да си обясня?!Според мен ,продължавай да си живееш животеца ,а спри с тази фикс идея да е твой,защото на мен точно като такова ми изглежда.И да му кажеш и да не му кажеш все тая,връзката ви доста пъти е приключвала,искаш още един месец с него и после отново да постваш теми тук и да драматизираш?
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Това вашето е някаква пародия според мен. Не си струва..
П.П.: Научи се да слагаш запетаи!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Не те обича, нали ти го е казало момчето, зарежи тая работа..пък и не смятам, че и твоето е любов.