- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прецаках се
Добре,наистина никога не съм вярвал,че ще опра до пускане на тема тук,но това е друг въпрос.Трябват ми малко неутрални мнения.
Снощи бях на купон,където се напих наистина отвратително.И докато бях там,по едно време се целувах с някакво момиче за по-малко от минута.Проблемът е,че имам приятелка,която си харесвам наистина изключително много и с която скоро реално правим месец.Онази снощи просто дойде при мен и каза "...(нейна приятелка)ме прати да се натискам с теб,защото си секси"и докато се усетя се целувахме.След няма минута аз се усетих,дръпнах се и и казах да ме остави и да влиза вътре.
Сега като се замисля звучи като скапан сериал,обаче на мен наистина ми е кофти.Въпросът в задачата е:Да кажа ли на приятелката си и как?
Последно редактирано от someonerandom : 02-25-2012 на 07:10
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Кажи и, при положение че скоро правите един месец отсега да почвате с лъжите и недомлъвките не е на хубаво.
Пък и 100% има хора които са ви видели, по - добре да научи от теб.
Кажи и ако не е ревнива ако мислиш, че ще се скарате по добре си трай нали е било само целувка и си бил натряскан то не е голяма работа![]()
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Принципно не е от най-ревнивите,обаче това си е за ревност.И въпреки че знам,че най-вероятно ще се скараме,предпочитам да и кажа и да не ме гложди толкова...пък и както каза Sh@d0w,винаги може да научи отнякъде,по-добре да е от мен...
Разбирасе че ще се скарате! По-добре си признай ако смяташ че имаш някакво достойнство. Това че си пиян не е оправдание да си навираш езика на ляво и на дясно.
Казваш.Ако и обясниш как стоят нещата би трябвало да обмисли ситуацията.Ако и тя те харесва достатъчно.Иначе момичетата мразят до болка изневерите и очаквай лоша развръзка за всеки случай.
Nakadah ти го казах. Като не можеш да пиеш къде си тръгнал?Трябва да знаеш какво правиш.. дори и пиян.
Тя ти е налетяла, ти си бил прекалено пиян да се осъзнаеш навреме. Кажи на приятелката си, за да не научи от трето лице и тогава да видиш ти филми и сериали.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
В крайна сметка никой не ти е наливал в устата! Като се знаеш какъв си , сега трябва да си понесеш последствията. Далеч по-добре е приятелката ти да научи от теб , а не от трети лица и след време,защото ще я заболи много повече.Обясни и ,че е било само моментно и си се осъзнал...Според мен така ще е най-добре!
maDamn
Колко обичам оправдания с алкохол... : ))
и не е очаквай хубава реакция, защото сте заедно от няма и месец, а вече има пиянски изпълнения.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Кажи й... по - добре ти да и кажеш, отколкото някой друг![]()
Аз имам една подобна случка, казах на приятелката защото наистина много държа на нея и не съм то хората, които крият такива грешки и съм адски директен. Както тя не искам да ме лъже, така и аз не обичам да лъжа или да крия. Не и стана много приятно, но и не реагира чак толкова лошо, все пак нашето е 5 години познанствоРазбра ме.
Казах и,стана и кофти,обаче не го прие толкова тежко, защото все пак си е вярно,че бях много зле,а онази ми налетя.А като цяло нямаше вариант да не и кажа,защото я харесвам прекалено много,че да я лъжа(не е като да не мога да лъжа,просто само при мисълта ми ставаше гадно).Както и да е,животът е весел,а темата е за заключване.Благодаря за отговорите![]()