.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Супер фен Аватара на someonerandom

Прецаках се

Добре,наистина никога не съм вярвал,че ще опра до пускане на тема тук,но това е друг въпрос.Трябват ми малко неутрални мнения.
    Снощи бях на купон,където се напих наистина отвратително.И докато бях там,по едно време се целувах с някакво момиче за по-малко от минута.Проблемът е,че имам приятелка,която си харесвам наистина изключително много и с която скоро реално правим месец.Онази снощи просто дойде при мен и каза "...(нейна приятелка)ме прати да се натискам с теб,защото си секси"и докато се усетя се целувахме.След няма минута аз се усетих,дръпнах се и и казах да ме остави и да влиза вътре.

Сега като се замисля звучи като скапан сериал ,обаче на мен наистина ми е кофти.Въпросът в задачата е:Да кажа ли на приятелката си и как?
    Последно редактирано от someonerandom : 02-25-2012 на 07:10
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Кажи и, при положение че скоро правите един месец отсега да почвате с лъжите и недомлъвките не е на хубаво.

Пък и 100% има хора които са ви видели, по - добре да научи от теб.

Супер фен Аватара на flo0pY
    Кажи и ако не е ревнива ако мислиш, че ще се скарате по добре си трай нали е било само целувка и си бил натряскан то не е голяма работа
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Принципно не е от най-ревнивите,обаче това си е за ревност.И въпреки че знам,че най-вероятно ще се скараме,предпочитам да и кажа и да не ме гложди толкова...пък и както каза Sh@d0w,винаги може да научи отнякъде,по-добре да е от мен...

Мега фен
    Град
    Earth...
    Разбирасе че ще се скарате! По-добре си признай ако смяташ че имаш някакво достойнство. Това че си пиян не е оправдание да си навираш езика на ляво и на дясно.

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Казваш.Ако и обясниш как стоят нещата би трябвало да обмисли ситуацията.Ако и тя те харесва достатъчно.Иначе момичетата мразят до болка изневерите и очаквай лоша развръзка за всеки случай.

Супер фен Аватара на Irti
    Nakadah ти го казах. Като не можеш да пиеш къде си тръгнал? Трябва да знаеш какво правиш.. дори и пиян.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Тя ти е налетяла, ти си бил прекалено пиян да се осъзнаеш навреме. Кажи на приятелката си, за да не научи от трето лице и тогава да видиш ти филми и сериали.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    В крайна сметка никой не ти е наливал в устата! Като се знаеш какъв си , сега трябва да си понесеш последствията. Далеч по-добре е приятелката ти да научи от теб , а не от трети лица и след време,защото ще я заболи много повече.Обясни и ,че е било само моментно и си се осъзнал...Според мен така ще е най-добре!
    maDamn

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Колко обичам оправдания с алкохол... : ))

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    бъди мъж и й кажи
    а после всички знаем, че ще кажеш, че си се напил и не си мислил трезво..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на LeprikonA
    и не е очаквай хубава реакция, защото сте заедно от няма и месец, а вече има пиянски изпълнения.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Голям фен Аватара на reperw
    ^ затова изчакай да мине 1 година имам 1 приятелка която я видях да се целува с random момче ,но не казах на гаджето й...просто моите приятели не са доносници и клюкари... така че ако се оправиш с тях няма да имаш проблем...

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Кажи й... по - добре ти да и кажеш, отколкото някой друг

Повярвай.. много ще съжаляваш, ако разбере от някой друг, а НЕ от теб.И въпреки това алкохола не ти е оправдание и сега, ако наистина прецакаш нещата м/у вас, ще се наложи да си живееш с вината.

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Кажи и, при положение че скоро правите един месец отсега да почвате с лъжите и недомлъвките не е на хубаво.

Пък и 100% има хора които са ви видели, по - добре да научи от теб.
    Не го слушай, той е влюбен. Лъжи до дупка! Ако те хване измисли нещо и продължи да лъжеш. Безотказно работи, стига до го можеш де. :d

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ето затова си нямаш гадже ( предполагам )

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Ето затова си нямаш гадже ( предполагам )
    Гадже имам, но любима нямам.

Аз имам една подобна случка, казах на приятелката защото наистина много държа на нея и не съм то хората, които крият такива грешки и съм адски директен. Както тя не искам да ме лъже, така и аз не обичам да лъжа или да крия. Не и стана много приятно, но и не реагира чак толкова лошо, все пак нашето е 5 години познанство Разбра ме.

Казах и,стана и кофти,обаче не го прие толкова тежко, защото все пак си е вярно,че бях много зле,а онази ми налетя.А като цяло нямаше вариант да не и кажа,защото я харесвам прекалено много,че да я лъжа(не е като да не мога да лъжа,просто само при мисълта ми ставаше гадно).Както и да е,животът е весел,а темата е за заключване.Благодаря за отговорите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си