- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Запознанство!!
Реших да се запозная с едно момиче по фейсбук писах й здравей но не получих отговор.Според вас да продължа ли да й пиша или не и ако смятате да продължа да й пиша какво да й напиша освен здравей.
и какво очакваш като си и писал само едно здравей.. фойерверки ли? :д .. +това по facebook![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Ако не ти отговори в близките дни - отпиши я.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Аз не бих ти писала ако не те харесвам и не искам да общувам с теб.
Даже на 2рия път ако ми пишеш ще те блокирам..
Ама.. не се знае нищо за нея.
Пробвай да и пишеш пак.. ама сталквай я и виж когато коментира/хареса нещо.. и тогава и пиши, за да си сигурен, че е там, за да разбереш..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
абе пич, ние трябва да сме нахални, само със здравей при всички положения не става, пиши и пак и пак и пак и пак, ако държиш много на нея, все някога ще я отпишеш, ама от мен да знаеш, трябва да си малко нахален!
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Много ме дразни някой като ми е писал само Здравей. Ми здрасти.
И кво прайм после ? - "Как си ?" (пък аз си мисля: баси скучното...)
По принцип с голямо нежелание отговарям на някой, който почва разговора по тоя начин.
Първоначално написано от antifashionshit
Тогава какво друго да пиша освен здрасти слид като не се познаваме.
Щом не може да ти дойде в главата какво да и напишеш значи не трябва да и пишеш... Какво ще стане ако е така случайно се видите на живо? Ще седиш и ще гледаш пода тъпо подсмърчайки?
Абе какво значи "сталквай"?
"сталквам"-шпионирам нечий профил (най-често във фейсбук) с цел дистантнно опознаване и събиране на клюки около изследвания индивид
Иначе казано-да му ровиш из профила/снимките/мненията и т.н ,за да му опознаеш личното пространство и да си задоволиш любопитството относно въпроса "Що за човек е той/тя? "
Явно съм назад...
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
^точно с тоя тип термини не е похвално да си напред с материала![]()
показва склонност към nolifer-ство и прекалено оживен виртуален живот
ахаха, има нещо такова.
пипат с някакъв психотрик, надминаващ 25тия кадър...
Казва се, че нивото на психотрика е OVER 9000!
PS: Ако са те баннали толкова скоро, има ли някакъв имунитет. Като на Супер Марио, след като се удариш някъде и те смалят, нали премигаш за кратко?
Добре, айде, ето и по темата: Шанса да "проработи" безлично запознанство тип "Здравей, как си" е много по-голям, ако е на живо.
^aaa, more brothers without souls
Това здрасти и как си е изтъркано. Намисли друг начин да я поздравиш и да започнеш разговор. Пусни песен, виц, някакъв въпрос към нея.
В един по-добър,паралелен свят би съществувало нещо подобно...тука най-много да си добавим един бан по ИП за една-две седмици към досиетата
DisappointedDreamer,ний сме навсякъде xDD
Не е никакъв спам (!) =>>> Авторе,ако не я познаваш наживо,не си прави труда.Намери общи познати излезте заедно-след като вече сте се срещнали,можеш да започнеш и с онлайн разговорите,като гледаш да не ги предозираш.